Simona Ionescu / Redactor Șef

Ilie Năstase, îndrăgostit la 74 de ani. ”Mă simt ca un campion”

Ilie Năstase, îndrăgostit la 74 de ani. ”Mă simt ca un campion”
Marele tenisman român Ilie Năstase împlinește azi, 19 iulie,  74 de ani și este mai în formă ca oricând. ”Sunt mulțumit și împlinit. Mă simt ca un campion”, spus Nasty. Viața lui s-a schimbat de când s-a însurat cu Ioana și chiar și-a tatuat numele ei pe mână.

Marele campion roman de tenis Ilie Năstase împlinește azi, 19 iulie,  74 de ani. Este așa cum îl știm dintotdeauna: vesel, savuros în replici, trup de mare sportiv. În plus, este din nou îndrăgostit. ”Sunt mulțumit și împlinit. Mă simt ca un campion”, spus Nasty.

Marele tenisman Ilie Năstase împlinește azi 74 de ani

Un mare campion care ne-a făcut mândri că suntem români. Ilie Năstase  a câștigat 58 de titluri la simplu de-a lungul carierei sale și a fost numărul unu mondial de două ori, în 1972 și în 1973.

Însă, în zilele noastre, marele campion a dat subiecte presei cu viața sa privată, de multe ori tumultoasă. Ilie Năstase și-a normalizat relația cu actuala soție, iar acest lucru îl face cel mai fericit om din lume. Ioana, este a cincea nevastă, iar din totalul căsătoriilor are cinci copii.

Ilie Năstase a fost căsătorit de cinci ori. Prima oară în 1972, la vârsta de 26 de ani, când era în plină glorie sportivă s-a însurat cu Dominique Grazia, un top model belgian, cu care are o fiică, Nathalie. Au divorțat zece ani mai târziu. În 1984, s-a căsătorit cu actrița americană Alexandra King, cu care a adoptat doi copii, Nicholas și Charlotte. A treia soție a fost românca Amalia Teodorescu, cîreia îi spunea „colonelul”, cu care s-a căsătorit în 2004. Au două fiice, Alessia și Emma Alexandra. După ce au divorțat în 2010, Năstase a început o relație tumultuoasă cu vedeta mondenă Brigitte Sfăt, care i-a devenit a patra soție în 2013. Cei doi au divorțat după 5 ani, în 2018. În 2019, Năstase s-a însurat cu actuala sa soție, Ioana Simion și de curând a făcut și nuntă.

Ilie Năstase și-a tatuat numele actualei soții

Ilie Năstase a vândut vila din Dorobanți și s-a mutat în orașul actualei soții, Constanța. Este fericit și este toată ziua la plajă alături de prieteni. „Cum mă simt la 74 de ani? Ca un campion! Îi mulțumesc bunului Dumnezeu pentru toate realizările din viața mea. Și n-au fost deloc puține. Când ajungi primul număr 1 mondial în istoria tenisului înseamnă că ai făcut ceva pentru tenis, dar și pentru țara ta. Sunt mulțumit și împlinit. Au fost ani de muncă, de sacrificii și de împliniri. Nu mai pot să mă simt ca la 20 de ani, trebuie să mă obișnuiesc cu ideea că am 74”, a spus ”Nasty”, pentru libertatea.ro.

„Mă înțeleg bine cu soția mea și viața mea de familie s-a schimbat mult. Mi-am lăsat și barbă, m-am și tuns. Așa a fost dorința soției. Nu avem nici o problemă. Din când în când, oamenii vor să ne certăm. Că m-am uitat eu după vreo blondă, prostii d-astea. La vârsta asta? Și dacă m-am uitat, ce? Mi-am făcut și tatuaj cu numele ei! Ioana. L-am făcut la Monte Carlo. Am sunat-o și i-am zis că m-am tatuat. Nu-i venea să creadă. Nu mai am nici un tatuaj. Eu am vrut pe deget, dar cică e o durere mare că e osul acolo”, a povestit Ilie Năstase, pentru GSP.

Ilie Năstase a fugit la mare

Orașul de la malul Mării Negre se pare că i-a adus lui Năstase liniștea după care tânjea atât de mult. În București, se plânge că era urmărit peste tot de paparazzi, iar acest lucru i se părea un calvar. „Sunt la Constanța. Orașul care m-a adoptat de curând. Mi-am făcut buletin de Constanța, sunt cu acte în regulă. De-al locului cum se spune. Nu se mai putea trăi în București. Mă cam săturasem să fie toată ziua paparazzii pe urmele mele. Nu puteam să ies undeva, să stau liniștit, că imediat săreau din mașini. Mă pozau, mă filmau și dădeau tot felul de tâmpenii. Ioana, soția mea, este din Constanța și am decis împreună că e mai bine să ne mutăm aici”, a mai adăugat Ilie Năstase.

Ioana Năstase, a cincea soție a lui Nasty

Cei doi au anunțat că vor divorța, dar mai apoi, în iunie 2020, Ilie Năstase s-a cununat la biserică alături de cea pe care o iubește.

Ioana și Ilie Năstase au început povestea de dragoste în septembrie 2018, după ce fostul tenismen divorțase de Brigitte Pastramă, cu care a avut o relație plină de peripeții de tot felul. Pe data de 25 aprilie 2019, cei doi au decis să intre în următoarea etapă a relației lor și să se cunune civil, dar mariajul a ajuns într-un punct în care aproape s-a destrămat. Ioana Năstase s-a decis într-un final să încheie căsnicia, invocând, printre altele, motivul violenței verbale a partenerului: „As minți să spun că există iubire și respect. Da, este adevărat, facem procedura. La tribunal, pentru că Ilie nu vrea să vină să semneze. A crezut că glumesc când i-am spus că divorțez. Nici acum nu crede”, a mai declarat Ioana atunci.

Apoi, în iunie 2020, Ioana și Ilie au renunțat la divorț. Ea a recunoscut că i-a impus lui anumite condiții. „Am renunțat la divorț, dar i-am pus anumite condiții lui Ilie. Înainte să fac acest pas a existat o condiție pe care i-am pus-o pentru a face cununia religioasă”, a explicat Ioana Năstase. Și s-au cununat la o mânăstire, avându-l naș pe fostul fotbalist Ciprian Marica.

Orez sârbesc picant. Poate fi de post sau garnitură la friptură

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre