Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea de iubire dintre Toto Cutugno și soția lui a supraviețuit unei aventuri. „Carla ar fi putut să mă dea afară”

Povestea de iubire dintre Toto Cutugno și soția lui a supraviețuit unei aventuri. „Carla ar fi putut să mă dea afară”
Toto Cutugno a murit marți, 22 august 2023, la vârsta de 80 de ani. Artistul a fost internat la spitalul San Raffaele din Milano, după ce starea de sănătate i se deteriorase ca urmare a unei suferințe din ultimele luni. Cine a fost soția cântărețului.

Toto Cutugno și soția sa, Carla, au trăit o iubire ca-n filme, presărată cu momente frumoase dar și complicate, pe care însă, le-au trecut de mână.

Toto Cutugno s-a căsătorit cu Carla în 1971. Cei doi nu au dorit niciodată să-și expună relația, preferând să trăiască frumos, departe de ochii curioșilor. Toto era un om foarte retras, căruia nu-i plăcea să expună în public chestiuni personale, o persoană decentă, chiar simplă, în ciuda celebrități de care a avut parte.

Nico, copilul lor pe care l-au adorat a fost băiatul care s-a născut dintr-o relație extra conjugală a bărbatului. Carla însă n-a ținut cont de acest aspect. L-a iubit și i-a spus lui Toto să-i dea micuțului numele său de familie.

Toto și soția sa, Carla

„Nico are acum 28 de ani, este licențiat în economie”

„Carla ar fi putut să mă dea afară din casă, dar nu a făcut-o. Dimpotrivă, primul lucru pe care mi l-a spus a fost să-mi recunosc fiul și să-i dau numele meu de familie. Nico are acum 28 de ani, este licențiat în economie și este unul dintre acei mulți băieți italieni buni pe care țara noastră ar face bine să se concentreze”, a mărturisit Toto în anul 2018 pentru Il Corriere della Sera.

Toto Cutugno și fiul său

Cine este soția lui Toto Cutugno

De când s-au cunoscut, Carla i-a fost mereu alături lui Toto Cutugno dovedind că este o femeie cu multă empatie, foarte inteligentă și capabilă să accepte chiar și o situație oarecum complicată pe care probabil nicio femeie nu ar fi acceptat-o.

Carla nu a aparținut lumii divertismentului și a dorit ca lumea să știe cât mai puține lucruri despre ea. Familia și prietenii o sprijină în aceste momente grele pe soția lui Toto și încearcă să-i viața mai ușoară. Dispariția tragică a celui mai important om din viața ei, a pus-o la pământ.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre