Simona Ionescu / Redactor Șef

Jim Carrey are o istorie îngrozitoare cu femeile. Visa că-și sugrumă mama

Jim Carrey are o istorie îngrozitoare cu femeile. Visa că-și sugrumă mama
Unul dintre cei mai îndrăgiți actori și comedianți ai lumii, Jim Carrey a avut o istorie tulburătoare legată de femei. A visat să aibă copii cu Emma Stone și a visat să-și sugrume mama în somn.

De ce să fi vrut Jim Carrey să-și omoare propria mamă? Cu ceva timp în urmă, artistul a lămurit situația.

Carrey vrea să aibă copii cu Emma Stone

În 2011, Carrey și-a mărturisit dragostea pentru actrița Emma Stone într-un mod considerat total nepotrivit de toată lumea, chiar dacă ar fi fost făcut în glumă. „Emma, cred că ești frumoasă până la capăt. Nu doar frumoasă, ci și inteligentă și bună la suflet. Și dacă aș fi mult mai tânăr, m-aș căsători cu tine.

Am avea copii dolofani și pistruiați, am râde toată ziua, am merge cu cortul și am juca Yahtzee. Am spune povești cu fantome lângă foc. Și în fiecare zi, pentru tot restul vieții tale, îi vei mulțumi lui Dumnezeu că am avut vârsta potrivită pentru tine.  Dar nu sunt. Am 49 de ani. Am riduri pe față, uneori un pic de griș în barbă și îmi ia un pic mai mult timp să fac pipi decât înainte”, a spus Jim într-un videoclip.

A visat că își ucide mama

Într-un interviu acordat în 1995 revistei Rolling Stone, el a declarat că, după ce familia sa a venit din Canada să locuiască cu el, în urma primei sale apariții importante în sitcomul NBC Duck Factory, nu a fost totul ușor.

Jim Carrey vrea să se dedice artei

Când lucrurile au devenit dificile și Carrey nu a mai vrut ca aceștia să locuiască cu el, a început să se gândească la uciderea mamei sale. „Nu mai aveam răbdare și a trebuit să îi mut înapoi în Canada. Aveam coșmaruri că îmi strangulam mama în somn. I-am întreținut în continuare până când am rămas fără bani. Am dat faliment”, s-a destăinuit artistul.

„Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur…”

Anul trecut, starul din „The Mask” şi „Ace Ventura” a anunţat într-un interviu acordat în emisiunea „Access Hollywood” că a început să se gândească tot mai mult să pună punct carierei. Actorul este pictor în timpul liber și ar vrea să se dedice mai mult artei. „Îmi place viaţa mea. Este foarte calmă. Îmi place să pictez. Îmi iubesc viaţa spirituală.

Am impresia, este ceva ce nicio celebritate nu a spus vreodată în public, că m-am săturat de asta. Am făcut destule lucruri. Este suficient. Dacă îngerii îmi aduc un scenariu care a fost scris cu cerneală de aur şi care va marca publicul cu siguranţă, aş putea continua, dar iau o pauză”, a mai zis acesta.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre