Simona Ionescu / Redactor Șef

Kate Winslet a spus adevărul despre scena sărutului din Titanic cu Leo DiCaprio: „A fost un coșmar”

Kate Winslet a spus adevărul despre scena sărutului din Titanic cu Leo DiCaprio: „A fost un coșmar”
Kate Winslet a rupt tăcerea și a spus adevărul despre celebra scenă a sărutului cu Leo DiCaprio din filmul „Titanic”. Actrița a povestit coșmarul prin care a trecut în timp ce filma momentul.

Scena dintre Kate Winslet și Leonardo DiCaprio de la prova transatlanticului Titanic a fost desemnată cel mai romantic moment din istoria cinematografiei, în anul 2011. La 27 de ani de la apariția filmului, Kate Winslet a spus adevărul despre celebra scenă a sărutului dintre ea și Leo DiCaprio. 

Conform actriței, scena nu a fost un adevărat coșmar, provocat atât de factori externi, cât și de ea și partenerul din film, Leonardo DiCaprio, care l-a interpretat pe Jack. Kate a povestit totul recent și a recunoscut că una dintre marile probleme a fost machiajul ei și al lui DiCaprio. 

Kate Winslet avea trusa de machiaj ascunsă în haine 

Winslet a spus că scena a fost dificil de filmat pentru că regizorul James Cameron dorea să aibă lumina perfectă, iar momentul a fost filmat într-o parte a platoului greu accesibilă, astfel încât echipa de coafură și machiaj nu putea fi acolo cu ei. Drept urmare, actrița avea trusa de machiaj cu tot cu pensule ascunsă în haine. 

Scena sărutului din Titanic a fost un coșmar de filmat, spune Kate Winslet

„Între scene, practic ne refăceam machiajul. Continuam să ne sărutăm, iar eu aveam mult machiaj deschis la culoare și trebuia să îl verificăm pe al amândurora între scene. Ajungeam să arăt ca și cum aș fi mâncat o ciocolată cu caramel după fiecare scenă pentru că machiajul lui se transfera pe mine”, a povestit vedeta. 

Leo DiCaprio era „un mare cuceritor”

Leo s-a confruntat cu aceeași problemă, deoarece machiajul mult mai deschis al lui Kate îi lăsa urme pe față în timpul filmărilor. Cu toate acestea, scena nu a fost atât de rea, deoarece Kate a recunoscut că colegul ei de scenă era „un mare cuceritor”.

Kate Winslet a recunoscut că Leonardo DiCaprio era un „cuceritor”

„Nu e de mirare că fiecare fată tânără din lume voia să fie sărutată de Leonardo DiCaprio. Nu a fost totul așa cum se spune”, a recunoscut interpreta personajului Rose. 

A tranșat zvonurile rupturii dintre ea și James Cameron

Într-un alt interviu pentru Variety, Kate a respins „stupidele” zvonuri despre un conflict între ea și James Cameron după ce vorbise despre dificultățile filmării blockbusterului în interviuri. „Există o parte din mine care se simte aproape tristă că prostiile speculative despre Titanic din acea vreme au acoperit relația reală pe care o am cu el. 

Kate Winslet a spus și că nu are nicio problemă cu James Cameron, astfel că zvonurile unei rupturi erau doar speculații

El știe că sunt deschisă la orice. Orice provocare, orice instrucțiune îmi dai? O voi încerca”, a spus Kate Winslet. De altfel, ea și James Cameron au lucrat împreună ulterior și în filmul său din 2022, „Avatar: Calea Apei”, astfel că e clar că zvonurile erau simple speculații. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre