Simona Ionescu / Redactor Șef

La 82 de ani, Sofia Vicoveanca a vrut să-și îndeplinească o ultimă dorință. A mers 24 de ore cu avionul pentru asta

La 82 de ani, Sofia Vicoveanca a vrut să-și îndeplinească o ultimă dorință. A mers 24 de ore cu avionul pentru asta
Viața trebuie să o trăim în bucurie. Și o dovadă în acest sens o aduce marea interpretă de muzică românească, unica și inegalabila Sofia Vicoveanca. La 82 de ani s-a pornit la drum și nu oricare, ci unul unde a fost nevoie de a petrece 24 de ore în avion. Amănunte și impresii povestite chiar de vedeta noastră.

82 de ani, dar în vigoare, cu bucurie în suflet și entuziasm copilăresc. Așa o putem descrie în doar câteva cuvinte pe Sofia Vicoveanca. Cunoscuta artistă din România a petrecut o vacanță de neuitat, timp de o săptămână, alături de cei dragi, fiul, Victor și una dintre nepoate.

Îndrăgita artistă a povestit revistei Viva că drumul i-a fost lung, cu o escală în Qatar, dar a meritat efortul. Deci, totul este bine când se termină cu bine. Rămân amintirile ce pot fi retrăite cu ochii închiși sau imaginile foto, așezate în albumul vieții.

A fost bine în lume, dar tot acasă este mai bine

Sofia Vicoveanca a zburat ore în șir pentru a vedea cu ochii săi frumusețile din alte colțuri ale lumii și a mărturisit că a meritat orice efort, pentru acest lucru. Cu toate acestea, artista, la final, ca o concluzie, consideră că tot acasă este mai bine.

Foto: Viva

Impresii de călătorie

„Nu mă așteptam la atâta frumusețe în Bali, am zis: Doamne, mulțumescu-ți, că îmi dai putere să văd din frumusețile tale, lăsate nouă pe pământ. Dar, ca acasă nu-i nicăieri”, a relatat Sofia Vicoveanca în interviu.

Cunoscuta interpretă de muzică populară susține că drumul a fost lung, cu escală în Qatar, dar tot efortul a meritat, în cele din urmă când a ajuns în fața minunilor naturale de pe renumita insulă.

Acum povestește entuziasmată, ca un copil că s-a întors din vacanță cu daruri de la fiul ei și de la fata lui. Aceștia au răsfățat-o și au plimbat-o în vacanța din Bali, cei doi i-au dăruit o bluză, dar și câteva suveniruri locale, ca amintire de neuitat.

Per ansamblu, Sofia Vicoveanca a petrecut un sejur de vis în Bali. Chiar dacă era sezon ploios pe plan local, cei trei au avut parte și de zile frumoase cu soare și cer senin. După o săptămână petrecută la căldură, artista a revenit acasă, la frig și la zăpadă. Dar cum nicăieri nu este mai bine decât acasă, este bine și așa.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre