Simona Ionescu / Redactor Șef

Liz Taylor, amenințată cu pistolul de fostul soț. Dezvăluiri halucinante, făcute chiar de către actriță

Liz Taylor, amenințată cu pistolul de fostul soț. Dezvăluiri halucinante, făcute chiar de către actriță
Într-un documentar ce conține peste 70 de ore de înregistrări audio ale regretatei actrițe, Liz Taylor a făcut dezvăluiri halucinante despre unul dintre foștii ei soți. Situație dintre cei doi ajunsese să fie atât de gravă încât actrița era amenințată noaptea în casă cu pistolul.

Viața lui Elizabeth „Liz” Taylor a fost în sine demnă de un film. Iubita actriță cu ochi violeți și un talent rar a avut opt căsnicii cu șapte soți, dar și multe controverse în viața ei. Pe parte profesională, a câștigat două statuete Oscar, dar și un premiu pentru întreaga carieră, fiind considerată „ultimul star al Hollywood-ului de altădată”. 

Cu toate că a avut multe căsnicii, două dintre ele au fost cu același bărbat, despre care a recunoscut mereu că a fost marea iubire a vieții ei: Richard Burton. Când l-a cunoscut prima oară pe Burton, amândoi erau căsătoriți. Soțul de atunci al frumoasei actrițe, Eddie Fisher, era un om violent și abuziv. O serie de casete audio ce nu mai fuseseră ascultate până acum au fost dezvăluite într-un nou documentar proiectat la Cannes. 

Liz Taylor a recunoscut că nu l-a iubit pe Eddie Fisher 

În cele 70 de ore de înregistrări audio, Liz Taylor a recunoscut că nu l-a iubit niciodată pe Eddie Fisher, cel cu care era căsătorită când l-a cunoscut pe Richard Burton. Ba chiar mărturisește că relația lor a fost o „greșeală îngrozitoare”. 

Liz Taylor și Eddie Fisher
Foto: Pinterest

Liz Taylor și Eddie Fisher au fost căsătoriți din 1959 până în 1964 și, conform actriței, acesta fusese prieten cu al treilea soț al lui Taylor, producătorul de film Mike Todd care murise într-un accident de avion. Fisher și Taylor s-au apropiat în baza acestei relații, iar actrița a recunoscut că îi plăcea să vorbească cu Fisher de Todd, pentru a-și potoli dorul de acesta. 

Eddie Fisher o amenința cu pistolul pe Liz Taylor 

„Nu-mi amintesc prea multe despre căsătorie, în afară de faptul că a fost o mare greșeală îngrozitoare – și știam asta înainte să mă căsătoresc. Dar nu știam cum să ies din asta,” a mărturisit Elizabeth.

De asemenea, aceasta a afirmat că a suferit abuzuri din partea lui Eddie, mai ales după ce l-a întâlnit pe viitorul său al cincilea soț, actorul Richard Burton, în timp ce filmau Cleopatra în 1960.

Liz Taylor este considerată „ultimul star al Hollywood-ului de altădată”.

„Eddie stătea noaptea treaz – și avea un pistol. De fiecare dată când aproape adormeam, îmi mângâia brațul și spunea: Nu o să te omor, nu te-aș împușca, ești mult prea frumoasă. Toată noaptea. În cele din urmă, am fugit din casă – eram atât de speriată”, a povestit Liz Taylor pe casete. 

S-a căsătorit cu Richard Burton la 10 zile de la divorțul de Eddie Fisher

Elizabeth a ajuns să se căsătorească cu Burton la zece zile după ce a divorțat de Eddie în 1964. Eddie a avut o poveste de dragoste similară cu fosta lui soție, actrița Debbie Reynolds, cu care era căsătorit când a cunoscut-o pe Elizabeth. Doamnele erau și prietene apropiate la acea vreme, iar Debbie a fost domnișoara de onoare a lui Elizabeth la nunta ei cu Mike.

Liz Taylor și Richard Burton s-au îndrăgostit în timpul filmărilor la ”Cleopatra”

Eddie a părăsit-o în cele din urmă pe Debbie și s-a căsătorit cu Elizabeth, care a susținut că relația fostului cuplu era deja pe butuci cu mult înainte ca ea să intre în peisaj: „Era tulburător să deschid ziarele zi de zi și să văd subtitluri sub fotografiile mele referindu-se la mine ca la o destrămătoare de căsnicii,” a scris Elizabeth în biografia sa despre complicatul triunghi amoros.

Liz Taylor l-a furat pe Fisher de la altă mare actriță

Debbie a vorbit și ea despre acest lucru într-un interviu în 1983: „Un bărbat nu părăsește o femeie pentru alta decât dacă vrea să plece. Știi, când Mike Todd a murit, l-am trimis pe Eddie să o ajute pe Elizabeth. Nu cred că ea l-a iubit vreodată cu adevărat pe Eddie. El a fost un interes temporar în perioada ei de doliu,” a spus ea. 

Elizabeth Taylor a murit la 79 de ani, pe 23 martie 2011. De-a lungul vieții fusese internată de peste 100 de ori în spital, având mai multe probleme grave de sănătate. Richard Burton se stinsese din viață cu mult înaintea ei, pe 5 august 1984. În ceea ce îl privește pe Eddie Fisher, acesta a trăit cel mai mult, până la 82 de ani, în 2010. 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre