Simona Ionescu / Redactor Șef

A murit un mare actor. Avea legătură cu Elizabeth Taylor

A murit un mare actor. Avea legătură cu Elizabeth Taylor
Un mare actor de la Hollywood a murit la vârsta de 87 de ani. Vestea tristă a fost anunțată chiar de către soția sa. Actorul avea o strânsă legătură cu Elizabeth Taylor.

Un mare actor, partener de platou al lui Elizabeth Taylor, a murit la vârsta de 87 de ani. Soția sa a anunțat vestea tristă. O adevărată legendă a cinematografiei, George Segal fusese nominalizat la Oscar pentru filmul Who’s Affraid of Virginia Woolf? din 1966, unde a jucar alături de Elizabeth Taylor. Era cunoscut de asemenea pentru rolul din serialul The Goldbergs. 

Liz Taylor, George Segal și Richard Burton

Vestea a fost anunțată chiar de către soția sa, Sonia Segal, cu care acesta era căsătorit din 1996. Fost cântăreț de banjo transformat în actor, Segal a avut trei soții și doi copii. Cu Marion Sobel a fost căsătorit din 1956 până în 1981 când au divorțat, împreună au doi copii Elizabeth născută în 1962 și Polly Segal născută în 1966, apoi s-a căsătorit cu Linda Rogoff lângă care a stat 13 ani, din 1983 până în 1996, când aceasta a decedat. Ultima sa soție a fost Sonia Segal. 

A murit un mare actor. Medicii nu l-au putut salva 

A murit actor

Soția sa a anunțat decesul actorului, menționând că acesta s-a stins din viață pe masa de operație. George Segal avea probleme cu inima. În acest sens, medicii deciseseră să-i monteze un bypass, aparat cardiac, însă în timpul procedurii au apărut complicații. Medicii nu au mai putut face nimic, astfel că Segal a murit pe masa de operație, într-un spital din Santa Rosa, California. “Familia este devastată să anunțe că în această dimineață George Segal a decedat din cauza complicațiilor din operația de bypass”, a declarat Sonia Segal. 

O serie de celebrități au dat declarații pe rețelele sociale, arătându-se întristați de moartea celebrului actor. Managerul de lungă durată al lui Segal, Abe Hoch, a spus: „Mă întristează faptul că prietenul meu apropiat și clientul meu de mulți ani a murit. Îmi va fi dor de căldura, umorul, camaraderia și prietenia lui. Era un om minunat „.

Foto: Facebook

Billie Eilish nu mai e ce a fost. Cum s-a transformat artista imediat după Grammy

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre