Simona Ionescu / Redactor Șef

Marea dorință pe care Michael Jackson nu și-a îndeplinit-o niciodată. Starul ar fi dat orice numai să poată…

Marea dorință pe care Michael Jackson nu și-a îndeplinit-o niciodată. Starul ar fi dat orice numai să poată…
A fost idolul lumii, însă în sufletul său a rămas o persoană simplă, care avea o dorință imensă: să fie un om normal.

Michael Jackson ar fi vrut să poată merge la cumpărături, fără să fie luat pe sus de fani, dar acest lucru nu a fost posibil niciodată.

Pe de altă parte însă, un prieten apropiat care avea un mall i-a făcut o surpriză pe care starul nu a uitat-o niciodată. Din dragoste pentru Michael, a închis mall-ul și i-a rugat pe cei apropiați de star să se deghizeze și să meargă la cumpărături în acel loc, ca și când ar fi oameni obișnuiți. Regele muzicii pop a fost extrem de fericit să simtă, chiar dacă și pentru puțin timp, ce înseamnă normalitatea.

De ce era atât de trist Michael

„Vreau să văd lumea reală, cum este cu adevărat și este foarte dificil”

„Este visul meu să merg la un supermarket și să fac cumpărături, să fiu ca toată lumea și să scot lucrurile în coșul de cumpărături. Când încerc să fac asta, oamenii se înghesuie în jurul tău, vor autografe, să semneze lucruri și să facă poze,de aceea îmi plac atât de mult deghizările.

Pot să stau pe o bancă la Disneyland și să văd ce fac și despre ce vorbesc oamenii cu adevărat, dar când îl văd pe Michael Jackson, se schimbă, nu-l mai văd pe cel adevărat. Vreau să văd lumea reală, cum este cu adevărat și este foarte dificil.

„Au planificat totul, chiar și muzica. A fost foarte distractiv, mi-a oferit șansa de a vedea în felul meu cum arată o lume reală”

Un bun prieten de-al meu, care deține un mall, a închis tot mall-ul și a pus oameni pe care îi cunoșteam să simuleze că fac cumpărături, astfel încât să se simtă ca și cum ar fi fost un mediu real.

Michael Jackson și-a dorit enorm să fie un om normal

Și verișorii mei s-au îmbrăcat ca niște băieți cu sacoșe și au mers la cumpărături. A fost grozav. Au planificat totul, chiar și muzica. A fost foarte distractiv, mi-a oferit șansa de a vedea în felul meu cum arată o lume reală, chiar dacă nu era ceva real.

„Chiar și Elizabeth Taylor a fost acolo”

În cele din urmă, am început să recunosc oamenii, cum ar fi femeia cu perucă blondă – este bona mea. Chiar și Elizabeth Taylor a fost acolo, a apărut pe coperta unei reviste. Prima mea experiență de cumpărături după 30 de ani. În opinia mea, e ca și cum aș fi la Disneyland, pentru că am avut ocazia să fac ceva ce de obicei nu am ocazia să fac.”, a povestit Michael Jackson.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre