Simona Ionescu / Redactor Șef

Partenera lui Michael Douglas, de nerecunoscut la 69 de ani! Imagini dramatice

Partenera lui Michael Douglas, de nerecunoscut la 69 de ani! Imagini dramatice
Kathleen Turner, care a jucat în filme alături de actori mari precum Michael Douglas, este de nerecunoscut la doar 69 de ani. Actrița are mari probleme de sănătate și este obligată să folosească un baston.

Kathleen Turner a fost una dintre actrițele care s-a bucurat de un succes răsunător în anii ’80 și ’90. Aparițiile sale în filme precum „Romancing the Stone”, „Giuvaerul Nilului”, dar și „Războiul familiei Rose”, au propulsat-o la vremea respectivă pe lista celor mai mari și iubiți actori ai perioadei. 

Sursa foto: Facebook

Ajunsă acum la 69 de ani, partenera de ecran a actorilor precum Michael Douglas și Danny DeVito este de nerecunoscut, fiind doar o umbră a blondei răvășitoare care cucerea publicul pe vremuri. Actrița locuiește în New York singură, după ce a divorțat în 2007 de soțul ei, Jay Weiss, un mogul imobiliar. 

Kathleen Turner, singură și cu baston pe străzile din New York 

Zilele trecute, actrița a fost surprinsă de paparazzi în New York, plimbându-se ajutată de un baston fără de care nu putea merge. Îmbrăcată în pantaloni negri, un palton negru deasupra și încălțată cu pantofi sport, Turner părea într-o dispoziție bună, deși paparazzi au surprins-o că avea momente în care mobilitatea îi făcea probleme atunci când pășea. 

Katheen Turner are mari probleme de mobilitate și folosește un baston.
Sursa foto: Backgrid

În 1992, în timpul filmărilor pentru Serial Mom, Kathleen Turner a început să simtă „dureri și febră inexplicabile”. Diagnosticul de artrită reumatoidă a fost stabilit aproximativ un an mai târziu. În momentul în care a primit diagnosticul, „abia își putea întoarce capul sau merge, și i s-a spus că va sfârși într-un scaun cu rotile”, astfel că nu este de mirare că actrița are azi nevoie de baston. 

A fost îndrăgostită de Michael Douglas 

În 2021, vedeta a vorbit despre o pasiune pe care a avut-o cândva pentru fostul ei coleg, Michael Douglas, atunci când cei doi au apărut împreună pe marele ecran nu doar în „Romancing the Stone”, ci și în „Giuvaerul Nilului”.

Kathleen Turner a recunoscut că a fost îndrăgostită de Michael Douglas
Sursa foto: Facebook

„Oh, îl doream atât de mult, dragă, dar el era încă căsătorit (n.r. cu prima sa soție Diandra Luker) … deși erau separați, și așa că am crezut că există speranță pentru mine,” a declarat Turner în urmă cu câțiva ani. 

Michael Douglas este în prezent căsătorit cu Catherine Zeta-Jones, cu care are doi copii.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre