Simona Ionescu / Redactor Șef

Pe Iuliana Tudor, ”vedeta populară” o știți. Să vedeți cum arată familia ei!

Pe Iuliana Tudor, ”vedeta populară” o știți. Să vedeți cum arată familia ei!
Iuliana Tudor a studiat Dreptul, dar a ajuns vedetă de televiziune. Face audienţe-record pentru Televiziunea Română, cu emisiuni de folclor. Este de 20 de ani ”pe sticlă” și pare la fel de tânără și frumoasă ca la debut. Să vedeți cum arată familia ei!

Iuliana Tudor este foarte îndrăgită de telespectatori. Ea aduce în casele românilor pe cei mai mari interpreți de muzică populară, cei mai buni instrumentiști. Însă, ne prezintă și tineri care păstrează folclorul și vor să se afirme. Iuliana Tudor face asta de 20 de ani la TVR și pare că arată la fel ca la debut.

Iuliana Tudor lucrează de 20 de ani la TVR și pare că arată la fel ca la debut

Pe Iuliana Tudor, ”vedeta populară”, o știți de la TVR

Iuliana Tudor a primit daruri uriașe de la natură. Este frumoasă, sensibilă, plăcută, competentă. Și timpul a trecut frumos peste chipul și trupul ei. La început a vrut să fie fotomodel, apoi profesoară, dar a absolvit Facultatea de Drept.

”Am absolvit liceul pedagogic şi eram acolo solistă a corului din liceu. Am susţinut un concert la Filarmonica din Ploieşti şi pentru diversitate am avut nevoie de un moment de folclor. Am cântat singura melodie pe care o ştiam, «Bade, pălărie nouă». În sală se afla viitoarea mea profesoară de canto, care m-a invitat la cursurile dumneaei, la Şcoala Populară de Artă. Aveam 17 ani”, a povestit Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor a debutat pe scenă la 17 ani. Știa doar un cântec

La TVR, a ajuns după un concurs folcloric, televizat, care se numea, „Moştenitorii”. ”Acolo m-au văzut cei de la TVR şi m-au chemat pentru o probă. Am venit şi în două săptămâni am intrat în direct, ca prezentator. Mi se părea fabulos că mă pot plimba pe holurile Televiziunii. Era ca o întâlnire cu istoria, cu ceea ce a însemnat copilăria mea.

Îl vedeam pe Cristian Ţopescu şi alţi mari profesionişti pe care îi admiram. Aceea a fost de fapt şcoala de televiziune pentru mine. Şase ani am făcut această emisiune. Mi-a plăcut foarte tare, pentru că ajungeam într-un loc şi trebuia să-l transform într-un platou de televiziune”, a povestit Iulia Tudor într-un interviu.

Apoi a venit „O dată în viaţă”, cu vedete de primă mărime în platoul de filmare. ”Sunt un om norocos, n-am făcut nimic pentru toate astea, absolut nimic, a fost o chestie de destin. Era un proiect pe care l-a câştigat domnul Titus Munteanu, mi l-a dat să-l citesc şi din prima clipă am simţit că sunt omul potrivit la locul potrivit”, a mărturisit Iuliana Todor. Acum realizează emisiunea de succes ”Vedeta populară”, cu audiențe record.

De la debutul din 1999, realizările Iulianei Tudor au depăşit graniţele ţării

Iuliana Tudor, familia

Iuliana Tudor împlinește 44 de ani, pe 16 iunie. ”Astăzi împlinesc 44 de ani! În pozele acestea e starea vârstei. Liniște, echilibru, bucurie, împăcare cu tot! Ceea ce vă doresc și vouă din plin! Recunoscatoare pentru Timp!”, a postat vedeta TVR. În 5 ore, a strâns aproape 25.000 de aprecieri și 11.000 de urări.

”Astăzi împlinesc 44 de ani!”, a anunțat Iuliana Tudor. Zeci de mii de români i-au urat ”La mulți ani!”

Iuliana Tudor și-a cunoscut viitorul soț în biserică. Răzvan Văcăroiu este bărbatul cu care prezentatoarea de la TVR este împreună de două decenii. Este om de afaceri.

Răzvan Văcăroiu este bărbatul cu care Iuliana Tudor este împreună de două decenii
Cei doi au o minune de băiat, Tudor,  acum în vârstă de 11 ani și un viitor mare campion la scrimă.

”Îmi place să spun că întâlnirea noastră a fost una predestinată. Cu siguranță, Dumnezeu mi l-a dăruit în noaptea aceea. Ascultam slujba, era lângă mine, l-am întrebat banal «cât e ceasul»  la care el îmi arată un mare ceas pe peretele bisericii fix în fața noastră. Am râs împreună și de atunci suntem împreună”, a povestit Iuliana Tudor.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2001, iar  împreună au o minune de băiat, Tudor,  acum în vârstă de 11 ani și un viitor mare campion la scrimă.

O cunoașteți și pe mama ei, Elena, în clipuri de publicitate de la televizor

O cunoașteți și pe mama ei, Elena, în clipuri de publicitate de la televizor.


Cântă la ”Vedeta populară” ca să își vadă tatăl plecat la muncă în Portugalia

Oana Vențel, o vedetă populară în haină militară. Are peste 8 milioane de vizualizări

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre