Simona Ionescu / Redactor Șef

Povestea Loredanei Groza cu Toto Cutugno. Artistul va fi condus azi pe ultimul drum. Video

Povestea Loredanei Groza cu Toto Cutugno. Artistul va fi condus azi pe ultimul drum. Video
Adorat de femei și respectat de bărbați, Toto Cutugno a plecat într-o lume mai bună. Loredana Groza nu va uita niciodată momentul în care a cântat alături de el.

Într-un restaurant elegant din inima Bucureștiului, Loredana Groza și Toto Cutugno au făcut spectacol ad-hoc. Amintirea care-i va rămâne pentru totdeauna întipărită în suflet cântăreței.

Printre cei care au lăcrimat atunci când au primit vestea morții lui Toto Cutugno s-a numărat și Loredana Groza. Vedeta spune că a fost șansa să-l vadă de două ori, prima dată în 1993 și ultima dată în 2016. Atunci când cei doi au cântat împreună, spre bucuria fanilor.

„Cântec pe care l-am ascultat prima dată în copilărie, la radioul bunicii mele, într-o dimineață, la „Caruselul melodiilor”

Italia e în doliu. “Un italiano vero” a plecat dintre noi… unul dintre cei mari cantautori italieni și universali.. Un artist sensibil și generos, care a lăsat în urma sa cântece nemuritoare. Am avut șansa să-l întâlnesc prima oară pe scena Festivalului de la Brașov în 1993. Și ultima oară pe 11 martie 2016 în București, într-un restaurant în care luam cina.

Am cântat ad hoc „Lasciate mi cantare”, cântec pe care l-am ascultat prima dată în copilărie, la radioul bunicii mele, într-o dimineață, la „Caruselul melodiilor”. Suntem mai singuri fără tine, Toto! Mi mancherai! Grazie per la tua incredibile tenerezza! Adio Toto!”, a fost mesajul postat de Loredana Groza pe contul său de socializare.

Lori și Toto, amintire de neuitat…

Toto Cutugno va fi înmormântat azi la una dintre bisericile din Milano

Potrivit informațiilor oferite de RIA Novosti, artistul Toto Cutugno va fi înmormântat astăzi la una dintre bisericile din Milano, iar liturghia se va desfășura în Bazilica Santi Nereo ed Achilleo. Numeroși apropiați ai lui Cutugno și-au exprimat dorința de a lua parte la eveniment, dar organizatorii au decis să îi refuze pentru a nu transforma funeraliile într-un eveniment public.

La ceremonie vor participa doar rudele apropiate, prieteni și colegi ai cântărețului. Toto Cutugno a încetat din viață pe 22 august, la vârsta de 80 de ani, după o lungă suferință. El a devenit celebru cu melodia „L’italiano”, iar în anul 1990 a câștigat concursul Eurovision Song Contest de la Zagreb.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre