Regina Tina Turner, ultima apariție în public. A spus lucruri care dovedesc că a murit împăcată

Regina Tina Turner, ultima apariție în public. A spus lucruri care dovedesc că a murit împăcată
24 mai 2023 va fi pentru totdeauna ziua în care toți cei care au iubit-o pe Tina Turner au plâns. Regina a plecat la ceruri, lăsând în urmă melodii care nu vor fi uitate niciodată.

Tina Turner, Regina Rock’n’Roll a murit azi, la vârsta de 83 de ani, după o lungă perioadă de boală, în casa ei din Kusnacht, în apropiere de Zurich, Elveția. Prin dispariția ei, lumea a pierdut o legendă a muzicii și un adevărat model de urmat”, a anunțat purtătorul de cuvânt al artistei.

Tina Turner, în timpul rugăciunii

Fanii au văzut-o ultima dată în noiembrie 2021

I-a făcut fericiți pe alții, dar puțini au știut ce a fost în sufletul Reginei rock&roll-ului. Pentru a-și arăta recunoștința că a fost inclusă în Rock and Roll Hall of Fame, Tina Turner a făcut un video în noiembrie 2021, iar fanii au fost în delir.

Tina Turner, ultima apariție

„Dacă încă îmi mai dau premii la 81 de ani, înseamnă că am făcut ceva bine”

„Bună, tuturor. A fost cu adevărat special când am auzit că Hall of Fame îmi oferă un trofeu. Dacă încă îmi mai dau premii la 81 de ani, înseamnă că am făcut ceva bine. Sunt foarte fericită că am asta și că am obținut acest Rock and Roll Hall of Fame. Este grozav. Vă mulțumesc”, a mai spus Tina Turner.

Tina Turner, femeia perfectă

A făcut și o postare apreciată pe Instagram

De asemenea, Tina Turner le-a făcut o surpriză fanilor și a făcut și o postare pe contul de Instagram. O fotografie în care ținea în mână statuia și câteva cuvinte din suflet pentru suflet. „După cum vă puteți da seama din zâmbetul meu radiant: Sunt încântată să fiu acum inclusă oficial în Rock and Roll Hall of Fame ca artistă solo. Ce onoare!

Sunt recunoscătoare atâtor oameni dragi care au crezut în mine și au fost alături de mine în călătoria mea până aici – în special vouă, fanii mei. Keep on rocking!”, a scris artista în descrierea fotografiei.

Erwin, bărbatul care i-a șters lacrimile și i-a arătat ce înseamnă iubirea adevărată

A rămas cu sindrom post-traumatic din cauza bătăilor primite

Căsătoria cu Ike Turner a fost cel mai greu moment al vieții sale. Într-un documentar lansat în 2021 despre viața sa, Tina a povestit lucruri îngrozitoare din căsnicie, mărturisind că a rămas și cu sindrom post-traumatic după căsnicia încheiată în 1978.

Chiar dacă au trecut mulți ani de la divorț, iar Ike a murit, Tina încă mai avea momente când retrăia momentele cumplite în timp ce era însărcinată cu fiul ei și al bărbatului, Ronnie. „Această scenă revine, visezi, imaginea reală este acolo. Este ca un blestem”, a spus ea. S-a îmbolnăvit grav, apoi și-a făcut un transplant de rinichi, donatorul fiind soțul său, Erwin Bach. Dar cea mai mare durere a fost când și-a pierdut ambii copii. Acum, familia s-a reunit…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre