Simona Ionescu / Redactor Șef

Romică Țociu pune capăt zvonurilor apărute. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade

Romică Țociu pune capăt zvonurilor apărute. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade
E greu ca cineva să-i despartă pe Romică Țociu și Cornel Palade. Ce spun cârcotașii.

De peste 20 de ani, Romică Țociu și Cornel Palade reușesc să aducă zâmbetul pe buze românilor și să le alunge supărarea.

Romică Țociu pune capăt zvonurilor apărute. De ce nu a mai fost văzut alături de Cornel Palade

Au fost împreună în orice colț de lume, dar în ultima perioadă Cornel Palade și Romică Țociu nu au mai apărut braț la braț. Pentru că s-au făcut multe speculații privind relația celor doi, Țociu a pus piciorul în prag și a lămurit situația. Într-un interviu pentru Viva, celebrul actor a menționat că ei sunt la fel de buni prieteni ca întotdeauna, iar vinovată pentru tot ce s-a întâmplat până acum a fost doar pandemia.

„Până când moartea ne va despărți”

„Noi nu am mai fost văzuți de peste doi ani împreună, pentru că a fost pandemie. Iar eu am avut șansa extraordinară de a participa la „Te cunosc de undeva! două ediții la rând, și de aici au tras oamenii concluziile. Dar nu este așa. La noi este ca într-o căsătorie, până când moartea ne va despărți.

Niciodată și cu nimeni altcineva nu aș putea să fac asta, decât cu bunul meu coleg și prieten Cornel Palade. Relația dintre noi este extraordinară, ne sunăm în fiecare zi, ne facem planuri, muncim, mai avem spectacole, mai așteptăm proiecte. Important este că suntem împreună și sănătoși.”, a declarat Romică Țociu.

Palade, unul dintre mentorii lui Țociu

Romică a mărturisit că l-a cunoscut pe Cornel la Galați, unde era actor și a fost unul dintre mentorii săi. „Eu și Cornel ne-am cunoscut la Galați, unde el era deja actor, iar eu venisem la un festival al brigăzilor regionale CFR din România. Era decembrie 89 și Cornel l-a rugat pe un regizor de la București să le pună în scenă la Teatrul Naţional de Operă şi Operetă Nae Leonard din Galați un spectacol.

Cornel voia să lucreze alături de un coleg mai tânăr, iar regizorul a sugerat să meargă împreună până la clubul CFR pentru a vedea „pe unul tare de la Craiova. Cornel a venit, m-a văzut și m-a plăcut. De asta am zis că el a fost unul dintre mentorii mei. A fost visul meu, așa că, atunci când am fost întrebat dacă nu vreau să merg, nu am putut rata șansa.

Am dat o probă la Nae Leonard, iar în martie, după Revoluție, am ajuns la teatru, și de acolo toată viața mea s-a schimbat.”, s-a destăinuit artistul.

Sursă foto: youtube

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre