Simona Ionescu / Redactor Șef

Shirley MacLaine, actrița energică și veselă la 90 de ani. Celebrul star de la Hollywood nu stă deloc în casă

Shirley MacLaine, actrița energică și veselă la 90 de ani. Celebrul star de la Hollywood nu stă deloc în casă
Shirley MacLaine are 90 de ani, însă este mereu o prezență energică și veselă. Celebra actriță nu stă deloc în casă, ba chiar se bucură de viață și iese în oraș ori de câte ori are ocazia, mărturie fiind chiar ultimele imagini surprinse cu aceasta.

Vedetele au sărbătorit Ziua Independenței pe 4 iulie în Statele Unite, iar Shirley MacLaine nu a făcut nici ea excepție. Actrița câștigătoare a premiului Oscar este energică și veselă, deși are 90 de ani împliniți. Shirley adoră să iasă în oraș la restaurant, chiar dacă are nevoie de ajutor pentru a putea merge. 

Shirley MacLaine deține o casă pe malul oceanului în Malibu, care a devenit locuința ei permanentă după ce a vândut ferma ei în apropierea orașului Santa Fe, New Mexico, pentru 4,2 milioane de dolari anul trecut.

Se bucură de viața liniștită din Malibu 

Actrița se bucură de viața în Malibu și iese des la restaurante. Așa a fost surprinsă și pe 4 iulie, la masă în oraș, la Kristy’s Cafe, unul dintre locurile ei preferate. Actrița era îmbrăcată lejer, dar călduros, pentru briza răcoroasă de la ocean, purtând pantaloni gri din bumbac, o bluză lila și o geacă neagră cu fermoar deschis. Peste părul alb, Shirley a pus o șapcă cu vizieră de culoare albastru deschis. 

Shirley MacLaine și prietena sa au stat de vorbă, iar actrița a fost surprinsă gesticulând energic, semn că, în ciuda vârstei, are aceeași poftă de viață și energie ca în trecut. Nominalizată de șase ori la Premiile Oscar, MacLaine a câștigat singurul ei Oscar, la categoria „Cea mai bună actriță” pentru interpretarea sa captivantă din comedia-dramă „Terms of Endearment” (1983).

Este sora mai mare a lui Warren Beatty

În timpul carierei sale ilustre, ea a avut și roluri importante în filme precum „The Turning Point” (1977), „Steel Magnolias” (1989), „Postcards From The Edge” (1990), „In Her Shoes” (2005), „The Secret Life Of Walter Mitty” (2013), printre altele. Anul trecut, Vanity Fair a numit-o „guru” și „excentrică legendară”, adăugând: „MacLaine pe scurt: o luptătoare curajoasă, o mistică vulnerabilă și o femeie autentică și pământească.”

Shirley MacLaine este sora mai mare a lui Warren Beatty, în vârstă acum de 87 de ani
Foto: Pinterest

Cariera ei de actriță a cuprins șapte decenii, începând cu momentul în care regizorul Alfred Hitchcock a ales-o pentru un rol în „The Trouble With Harry” la vârsta de 19 ani, în 1955.

Shirley MacLaine este sora mai mare a lui Warren Beatty, în vârstă de 87 de ani. Despre fratele ei se cunosc marile lui succese cinematografice – excepțional în Bonny și Clide! – dar și faptul că a fost un cuceritor. Warren Beatty a avut relații amoroase cu cele mai în vogă staruri de la Hollywood.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre