Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri șocante despre Tribun. De ce i-a vândut bijuteriile

Soția lui Corneliu Vadim Tudor, dezvăluiri șocante despre Tribun. De ce i-a vândut bijuteriile
Invitată în podcast-ul „Povești de film”, cu Mara Bănică, soția regretatului Corneliu Vadim Tudor a povestit lucruri neștiute despre Tribun. Printre care și faptul că a vândut și bijuteriile partenerei de viață și ale fetelor.

Doina Vadim Tudor și fostul politician Corneliu Vadim Tudor au fost nedezlipiți 30 de ani, din care 28 de ani căsătoriți. Lucruri necunoscute despre Tribun și de ce vindea bijuteriile familiei.

După opt ani în care și-a plâns durerea, soția lui Corneliu Vadim Tudor a ieșit din umbră. Femeia care i-a știut toate bucuriile dar și toate durerile Tribunului a vorbit despre cum a fost căsnicia cu unul dintre cei mai inteligenți oameni ai României. Și a recunoscut că au fost și momente în care a simțit că politicianul i-ar fi fost infidel. Chiar dacă acesta nu a recunoscut niciodată, negând cu vehemență că ar fi călcat strâmb…

Soția lui Vadim Tudor

„Înainte de a ne căsători, cred că toate balerinele de prin cluburi au trecut pe la el”

„Nu știu să spun. Cred. Orice femeie are un simț al ei și simte, dar totdeauna a negat. Că sunt nebună, că visez, că sunt geloasă, că sunt geloasă ca o pisică pe gard, mi-a spus. Mă deranjau câteodată prezențele feminine, dar nu mereu. Înainte de a ne căsători, cred că toate balerinele de prin cluburi au trecut pe la el. A recunoscut, era și frumos”, a mărturisit Doina Vadim Tudor.

Vadim și soția la cununie

De ce stăteau întotdeauna banii la soție sau la garda de corp

Pe de altă parte, Doina Vadim Tudor a povestit că întotdeauna banii stăteau doar la ea sau la garda de corp. Desigur, există și un motiv: Tribunul îi dădea imediat. De altfel, politicianul a vândut „toate bijuteriile mele și ale fetelor erau vândute pentru a plăti salariile la oameni. Toate bijuteriile mele, tot”.

„Merg prin casă și parcă simt că cineva mă urmărește”

Chiar și acum, Doina îi simte prezența soțului în casă „ca și când cineva mă urmărește” și e convins că „el ne ocrotește”. Și pentru că nimic nu este întâmplător în familia Tribunului, Doina Vadim Tudor spune că după ce fiica lor a fost operată de apendicită, când a ajuns acasă, a văzut în baie un porumbel alb…

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre