Simona Ionescu / Redactor Șef

Văduva lui Patrick Swayze iubește ca în filmul „Fantoma”. S-a recăsătorit, dar nu l-a uitat pe actor

Văduva lui Patrick Swayze iubește ca în filmul „Fantoma”. S-a recăsătorit, dar nu l-a uitat pe actor
Patrick Swayze a murit în 2009, iar văduva sa, Lisa Niemi Swayze, s-a recăsătorit în 2014 cu alt bărbat. După ce fanii regretatului actor au criticat-o fără milă pentru decizia luată, Lisa a rupt tăcerea și a vorbit despre motivul pentru care s-a recăsătorit, dar și despre noul ei soț, pe care încă îl iubește ca-n filmul „Fantoma”.

Patrick Swayze s-a stins din viață la doar 57 de ani în 2009, în urma unui cancer pancreatic. Cea care i-a fost soție timp de 34 de ani a ales să se recăsătoarească cu alt bărbat, în anul 2014. A fost aspru criticată pentru decizia sa, iar acum a rupt tăcerea și a dezvăluit motivul pentru care și-a ales un nou soț. 

Patrick Swayze a murit în 2009, în urma unui cancer pancreatic.

Lisa și actorul s-au cunoscut pe când ea avea 15 ani, iar el 19, la școala de balet a mamei lui, în Houston, Texas: „Prima mea profesoară de dans a fost mama lui, așa ne-am cunoscut. El a fost primul meu partener de dans. Pur și simplu ne-am privit în ochi și…bang. Magia incredibilă s-a produs. Am fost parteneri de dans timp de 34 de ani”, a dezvăluit Lisa (67 de ani), care este și ea actrița și dansatoare. 

Lisa Swayze a fost aspru criticată de fanii actorului 

În cadrul unui podcast, văduva lui Patrick Swayze a recunoscut că a fost aspru criticată pentru decizia sa: „Am primit multe critici. Unele dintre ele erau ceva de genul: „Cum îndrăznești?” Unii dintre fanii lui Patrick au crezut că sunt malefică, pur și simplu nu m-au plăcut pentru că m-am căsătorit cu el. 

Patrick Swayze și Lisa au fost căsătoriți timp de 34 de ani.
Foto: Pinterest

Au fost multe critici, multe vorbe rele, dar pur și simplu înveți să trăiești cu ele și să mergi înainte. La un moment dat am fost tentată să le răspund, să spun: „Hei, pune-te în papucii mei, spune-mi cum este. Mergi înainte. Spune-mi că doar pentru că mi-am pierdut soțul înseamnă că nu-l mai iubesc”, a spus aceasta. 

„Sunt chiar îndrăgostită de Albert, dar în același timp îl iubesc și pe Patrick” 

Vorbind despre motivele pentru care s-a recăsătorit cu Albert DePrisco, de profesie bijutier, actrița a povestit că a început o relație cu noul ei soț la 3 ani de la moartea lui Swayze: „Dacă l-aș fi întâlnit înainte, probabil n-aș fi fost pregătită, dar, după trei ani, amândoi am fost pregătiți. Niște prieteni vechi ne-au făcut cunoștință, amândoi îi cunoaștem de 30 de ani. Patrick este în continuare cu mine.

Lisa Niemi s-a recăsătorit în 2014 cu Albert DePrisco, de profesie bijutier.

Încă avem o relație. Fizic nu este cu aici, dar îl simt în fiecare zi. Ce este neobișnuit este că sunt chiar îndrăgostită de Albert, dar în același timp îl iubesc și pe Patrick. Dragostea pe care o simțeam pentru el nu a dispărut”, a încheiat Lisa Niemi Swayze. 

Lisa Niemi Swayze iubește ca-n ”Fantoma” 

Iubirea dintre Lisa și Patrick Swayze, chiar și după moartea actorului, amintește de filmul acestuia, „Ghost” (trad. „Fantoma”), în care a jucat cu Demi Moore. Filmul spune povestea lui Sam (Swayze) și Molly (Moore). Aceștia se iubesc unul pe celălalt, dar povestea lor de dragoste este de scurtă durată când Sam este ucis de un huligan. 

Neputând să îi spună lui Molly că viața ei este în pericol, spiritul lui Sam cere ajutorul unui medium pentru a o salva. Celebra scenă de olărit dintre fantoma personajului lui Swayze și Molly a lui Demi Moore a făcut furori la vremea respectivă, ba chiar a reușit să crească vânzările la cursuri de olărit, căci multe cupluri s-au înscris la astfel de lecții ulterioare. 

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre