Rică Răducanu, internat din nou. Are nevoie de îngrijire medicală de specialitate

Rică Răducanu, internat din nou. Are nevoie de îngrijire medicală de specialitate
Rică Răducanu a fost recent internat în spital, după ce s-a infectat cu COVID-19. Acum, fostul sportiv a întâmpinat din nou probleme de sănătate.

Rică Răducanu internat din nou. El are probleme de sănătate, motiv pentru care a ajuns din nou pe mâna medicilor. Fostul sportiv a întâmpinat dificultăți în respirație și se pare că va avea nevoie de o operație.

Rică Răducanu are nevoie de operație

Rică Răducanu internat din nou, pentru că necesită îngrijiri medicale de specialitate. Fostul sportiv are dureri din cauza unui furuncul nazal, iar medicii au decis că are nevoie imediat de o intervenție.  În urmă cu puțin timp, Rică Răducanu și soția lui au fost internați în spital. Amândoi au fost infectați cu virusul COVID-19.

Fostul sportiv a mărturisit că partenera sa de viață are și alte probleme de sănătate, care i-au agravat starea. Așadar, ea a fost transferată la Terapie intensivă.

Soția lui Rică Răducanu, internată la Terapie intensivă

Rică Răducanu s-a simțit de la început mai bine decât soția lui. Pe lângă problemele pe care le avea și dificultatea în respirație, ea a suferit de dureri musculare și de oase. Totodată, fostul sportiv a explicat că la spital este îngrijită mai bine și nu o poate aduce acasă, ea fiind mai „bolnăvioară”. 

 „De la început am fost mai bine ca nevastă-mea. Eu nu am avut prea multe probleme. Ea a avut rău, dureri de mușchi, de oase…Ea are și probleme la rinichi, e mai bolnăvioară. Ea nu poate să stea fără…îi mai face pe partea asta cu oxigen. Încă nu e bine. Nu pot s-o aduc acasă. Acolo o îngrijește. E nenorocire mare”, a explicat Rică Răducanu.

Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț