Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț

Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț
De când a anunțat despărțirea de Raluca Pastramă, Pepe a fost înconjurat de dramă și de stres. După numeroase certuri și reproșuri, artistul a decis să se îndepărteze de toată această energie negativă.

Pepe a decis să lase în urmă drama divorțului de Raluca Pastramă. A lăsat doar energia pozitivă să îl atingă în acest weekend. S-a bucurat de momentele de relaxare, alături de o companie minunată. Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț.

Pepe a fugit de energia negativă

Divorțul este cu siguranță un eveniment neplăcut. Lăsând în spate o căsnicie, Pepe a trecut prin momente neplăcute. Despărțirea de Raluca Pastramă a creat numeroase controverse în presă și pe rețelele sociale, aducând mult stres. Pentru a se îndepărta de toată această energie negativă, artistul a plecat într-o escapadă. Cum și cu cine s-a distrat Pepe la munte în plin divorț.

Pepe a profitat de acest weekend și s-a distrat de minune alături de persoane dragi sufletului său. Cântărețul a dansat toată noaptea cu sora lui, fiicele sale și alți câțiva invitați, la petrecerea de ziua de naștere a Loredanei Pascu. S-a bucurat de fiecare moment și a lăsat în urmă drama din ultima vreme.

Petrecere de zile mari, la ziua Loredanei Pascu

Onomastica Loredanei Pascu a fost prilejul perfect pentru a organiza o petrecere de zile mari. Pepe s-a distrat de minune la eveniment, unde a cântat și dansat toată noaptea. Sărbătorita i s-a alăturat pe ringul de dans, precum și cele două fiice. Moștenind talentul cântărețului, micuțele au demonstrat că știu toate piesele tatălui lor, făcând senzație la microfon.

Loredanei Pascu și-a ales o ținută specială pentru ziua ei de naștere. Ea a purtat o rochie lungă, roșie cu imprimeu floral. De asemenea, artista le-a cântat celor prezenți muzică țigănească și a dansat neîncetat. 

Pepe își ține fanii la curent cu întâmplările din viața de zi cu zi. Prin urmare, cântărețul a distribuit pe contul de Instagram mai multe videoclipuri cu momentele frumoase. Artistul nu ezită să posteze des pe rețelele sociale relația minunată pe care o are cu fiicele sale.

Matthew Perry a cucerit-o pe Julia Roberts prin fax. De ce a făcut-o

Recomandarile noastre