Foto. Rihanna, apariție de infarct. A ieșit așa pe stradă!

Foto. Rihanna, apariție de infarct. A ieșit așa pe stradă!
Rihanna este o mămică teribil de atrăgătoare. La o săptămână după ce a anunțat că așteaptă primul ei copil, cântăreața în vârstă de 33 de ani a ieșit duminică în Los Angeles, dezvăluindu-și burtica bombată puternic într-un stil uluitor.

Însarcinată și fericită, Rihanna a lăsat multă piele la vedere în ultima ei apariție publică, îmbrăcată în cadriganul ei semnat Jean Paul Gaultier cu șiret. Piesa costă  480 de dolari. L-a asortat cu o pereche de colanți cu etrier de la The Attico (630 de solari). Peste toate a purtat o jachetă reversibila Carhartt x Wardrobe (750 de dolari), conform Page Six. Evident, la așa o apariție, nu puteau fi lăsate deoparte accesoriile.

Rihanna a încălțat pantofi Jimmy Choo cu bijuterii (950 de dolari), și-a pus ochelari de soare Balenciaga (630 de dolari) și coliere, inclusiv un sutien cu diamante de la Jacquie Aiche (13.000 de dolari).

Piesa e „vedetă” printre vedete. Chrissy Teigen și Olivia Culpo au și ele strălucitoarea și scumpa piesă în garderobă.

Outfit roz pentru primele poze publice de gravidă

Privind forografiile distribuite de artistă în ultimele zile, vedem că Rihanna se distrează cu garderoba ei de maternitate. Cântăreața și fondatoarea gamei Fenty Beauty a anunțat vestea că va avea un bebeluș săptămâna trecută, postând fotografii uluitoare cu ea și cu iubitul ei, Rocky, în vârstă de 33 de ani, în timp ce fac o plimbare prin Harlem.A urmat o altă fotografie, din baie, cu vedeta îmbrăcată într-un tricou foarte larg, sportiv.

Și atunci a fost o apariție scumpă, dacă luăm în calcul vestimentația. Rihanna și-a prezentat burtica bombată într-o haină cu puf Chanel, roz strălucitoare, cu un singur nasture închis. De asemenea, s-a drapat într-un colier în cruce Christian Lacroix, curea cu lanț Chanel și mai multe bijuterii de designer.

Abia anul trecut A$AP Rocky a recunoscut că se iubește cu Rihanna

Rihana și rapperul A$AP Rocky s-au cunoscut prin jurul anului 2010 și tot atunci au început o frumoasă colaborare. Relația lor a evoluat în timp, iar după ce au fost mult timp doar prieteni, au devenit iubiți. Un Crăciun petrecut cu familia artistei în Barbados, a dezvăluit începutul relației lor.

Deși rapperul și-a ținut viața personală cât mai departe de ochii curioșilor, anul trecut n-a mai rezistat și, într-un interviu, a spus despre Rihanna că este „jumătatea” lui. „Dragostea vieții mele, doamna mea. (…) Viața este mult mai bună când îți găsești aleasa. Ea face cât un milion din celelalte. Când știi, știi. Ea este aleasa”, a mărturisit A$AP Rocky.

Sursa foto: Instagram

Recomandarile noastre