Rihanna și-a văzut visul cu ochii. E cea mai minunată mămică

Rihanna și-a văzut visul cu ochii. E cea mai minunată mămică
Potrivit informațiilor oferite de platforma de știri Page Six, Rihanna a devenit mamă cu câteva zile în urmă.

Rihanna și iubitul ei, artistul A$AP Rocky, au devenit părinții unui băiețel superb. Deocamdată, cuplul nu a vorbit despre numele pe care-l va purta cel mic.

Rihanna și-a văzut visul cu ochii. E cea mai minunată mămică

Cnform publicației americane TMZ, bebelușul ar fi văzut lumina zilei pe 13 mai, însă Rihanna a făcut încă anunțul public. Rihanna a fost extrem de fericită când a aflat că e însărcinată, deși nu fusese nimic programat dinainte. Atunci i-a dat de știre și iubitului său și din acel moment au devenit de nedespărțit.

„Plănuiam? Nu aș spune că plănuiam. Dar cu siguranță nu am fost împotriva acestui lucru. Nu știu când sunt în perioada de ovulație sau alte chestii de genul ăsta. Ne-am distrat doar. Și apoi a fost pur și simplu acolo, pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat. Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început”, a declarat Rihanna pentru revista Vogue.

A avut o sarcină fără probleme

Totodată, Rihanna a mărturisit că a fost o gravidă fericită, pentru că nu a avut probleme cu grețurile matinale și totul i s-a părut foarte ușor. Chiar dacă pentru început se speriase puțin. „Mă pregăteam pentru ceva nebunesc, pentru că știam că nu voi avea mecanismul meu obișnuit de adaptare: nu pot să mă duc să fumez un joint chiar acum. Dar am fost plăcut surprinsă că am reușit să mă descurc”, a mărturisit cântăreața.

Ce bărbați au trecut prin patul Rihannei

Rihanna și iubitul său sunt împreună din 2020, dar relația lor nu a fost lipsită de obstacole. Sursele spun că a fost înșelată cu un creator de pantofi, iar ulterior solistul a fost arestat în Los Angeles pentru o faptă pe care a comis-o în luna noiembrie a anului trecut.

Atunci, Rocky ar fi tras mai multe focuri în aer, în timpul unei altercații stradale și ar fi fugit de la locul faptei. Rihanna a avut relații cu bărbați celebri din lume, de la Chris Brown la Matt Kemp, Drake, Leonardo DiCaprio, Travis Scot sau Jassan Jameel.

Sursă foto: instagram