Rihannei îi plac băieții răi, și-a luat unul acasă și riscă să rămână fără el

Rihannei îi plac băieții răi, și-a luat unul acasă și riscă să rămână fără el
Rihanna și iubitul ei, A$AP Rocky, formează un cuplu din anul 2020, însă relația lor a fost supusă mai multor șocuri. Primul: zvonurile potrivit cărora artisul a înșelat-o pe Rihanna cu un creator de pantofi de origine română, Amina Muaddi. 

Au urmat povești. Apoi, faptele cu adevărat penale în fața legii.  A avut loc arestarea solistului în Los Angeles pentru o faptă pe care a comis-o în luna noiembrie a anului 2021. Rocky ar fi tras mai multe focuri în aer, în timpul unei altercații stradale, după care a fugit de la locul faptei. Pe numele real Rakim Mayers, muzicianul în vârstă de 33 de ani A$AP Rocky se confruntă cu două acuzaţii de atac cu o armă semi-automată. Problemele sunt cât se poate de serioase.

Rapperul american A$AP Rocky, partenerul Rihannei, a fost acuzat pentru rolul său într-un atac cu armă din noiembrie anul trecut, la Hollywood, au anunţat luni autorităţile din Los Angeles, California, informează AFP.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by GRIM (@asaprocky)

Artistul care, din luna mai a devenit tatăl primului copil al Rihannei, este suspectat că a îndreptat arma spre un fost prieten în timpul unei dispute, apoi l-a împuşcat de două ori. Incidentul a avut loc în noiembrie anul trecut. Victima s-a ales cu o „rănire uşoară”, potrivit poliţiei.

Rihanna ar putea rămâne fără A$AP Rocky

Rapperul a fost arestat în aprilie pe aeroportul din Los Angeles, când a coborât dintr-un avion privat din Barbados, de unde este iubita sa Rihanna şi cu care are un copil. A$AP Rocky a fost condamnat în august 2019 la închisoare cu suspendare pentru violenţă, după o ceartă în Stockholm, însă, în lumina noilor acuzații și dovezi el riscă să fie obligat să își părăsească iubita și copilul, pentru a face detenție.

Amintim că, lunile trecute, înainte să nască, Rihanna a povestit foarte frumos cum a rămas însărcinată. „Plănuiam? Nu aș spune că plănuiam. Dar cu siguranță nu am fost împotriva acestui lucru. Nu știu când sunt în perioada de ovulație sau alte chestii de genul ăsta. Ne-am distrat doar. Și apoi a fost pur și simplu acolo, pe test. Nu am pierdut timpul. L-am chemat înăuntru și i-am arătat.

Apoi am fost în cabinetul medicului în dimineața următoare și călătoria noastră a început”, a declarat Rihanna pentru revista Vogue. Ea a avut relații cu bărbați celebri, de la Chris Brown la Matt Kemp, Drake, Leonardo DiCaprio, Travis Scot sau Jassan Jameel.

Sursa foto: Instagran