Primarul sectorului 3 din Capitală, Robert Negoiță, a fost testat pozitiv cu COVID-19. A început să se simtă rău marți seară, 25 august, iar de azi știe de ce îl doare capul și este moleșit.

Robert Negoiță  a fost testat pozitiv cu COVID-19

În plină campanile electorală, primarul din sectorul 3 al Capitalei este nevoit să se izoleze în casă și să comunice doar pe Internet.

”Dragii mei, vin de această dată cu o postare diferită de ceea ce ne-am obișnuit. În cursul zilei de azi (n.r. 26 august), am fost testat pozitiv pentru Sars-CoV-2.  Nu am avut nicio problemă specială de sănătate, vreun simptom specific, până aseară când am început să mă simt rău. O durere de cap ce nu a cedat pe parcursul nopții și o stare generală de slăbiciune și moleșeală. Dat fiind că starea de rău a continuat, dimineață, m-am prezentat pentru a fi testat. Din păcate, rezultatul este pozitiv. Am primit tratament pe care îl voi urma, bineînțeles. Mă simt mai bine, durerea de cap este tot mai scăzută, dar, desigur, trebuie să fiu atent și în zilele următoare.
Vă doresc tuturor multă sănătate, în primul și în primul rând!

Robert Negoiță  candidează pentru un nou mandat de primar

Robert Negoiță (48 de ani) vrea să obțină un nou mandat de primar al sectorului 3. Este edilul acestui sector din martie 2012. În iulie, a anunțat că părăsește PSD și că a înființat un nou partid, partidul „București 2020”.

”Să știți că, și dacă nu voi fi pe teren în această perioadă, rămân activ aici (n.r. Internet), așa cum ne-am obișnuit și sunt permanent în contact și cu colegii mei. În acest sens, fac un apel către cei care știu că am interacționat în ultimele zile să fie atenți la orice semn sau simptom și chiar să se testeze dacă au suspiciuni că ceva ar putea să nu fie în regulă”, a mai scris Robert Negoiță.

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp