Românul care a îngrozit America era un tip zâmbitor și relaxat. Și-a împușcat iubita la Miami, în stradă, de față cu copiii lor

Românul care a îngrozit America era un tip zâmbitor și relaxat. Și-a împușcat iubita la Miami, în stradă, de față cu copiii lor
Românul care și-a ucis cu sânge rece fost iubită la Miami, apoi s-a sinucis, părea la prima vedere o persoană obișnuită. Din fotografiile care au apărut cu agresorul reiese o atitudine relaxată, iar el este zâmbitor.

Nimic nu prevestea nenorocirea pe care avea să o înfăptuiască. Dintr-un om liniștit, acesta a devenit un monstru.

Orbit de răzbunare, Gheorghe Cristian Coclea, de 48 de ani, a înnebunit atunci când fosta sa iubită a refuzat să mai continue relația. Neîmpăcat cu gândul că o va pierde pe femeie, acesta a pus la cale un plan diabolic. Și-a luat o armă și a urmărit-o în trafic zeci de kilometri. Când femeia a oprit s-a năpustit asupra ei și a doborât-o cu o ploaie de gloanțe, sub privirile îngrozite ale fiului ei în vârstă de 14 ani.

Săptămâna trecută au fost scene de coșmar la Miami. Doi români au murit în plină stradă, pe trotuar, după ce un bărbat a deschis focul asupra fostei iubite, apoi s-a sinucis. Când au ajuns polițiștii la fața locului, cei doi erau deja decedați.

Au fost găsiți morți pe trotuar

Agresorul o urmărise pe femeie pentru a se răzbuna, relatează nbcmiami.com.

Crimă, urmată de sinucidere, a avut loc într-un oraş din Miami. Un român şi-a împuşcat fosta iubită, apoi a îndreptat arma asupra lui şi şi-a luat viaţa, în mijlocul străzii. Incidentul a avut loc pe o stradă din oraşul Brickell, miercuri seara. Poliția din Miami a spus că a fost anunţată prin apeluri la numărul de urgenţă, despre o împușcătură, în jurul orei 21.20. Când au ajuns la faţa locului, polițiștii i-au găsit pe cei doi morţi pe trotuar, lângă 145 Southwest 12th Avenue.

Cei doi români locuiau în Pennsylvania

Polițiștii l-au identificat pe bărbat ca fiind Coclea Gheorghe Cristian, de 48 de ani, iar femeia se numea Dumuța Szerika, de 49 de ani. Ambii erau cetățeni români care locuiau în Pennsylvania și aveau o relație de aproximativ doi ani.

Conform poliției, Szerika și fiul ei în vârstă de 14 ani au călătorit la Miami pentru a rămâne cu fiica ei, în vârstă de 27 de ani, dar și pentru a scăpa de Cristian.

Femeia a refuzat să continue relația

Se pare că agresorul i-a urmărit din Pennsylvania, în încercarea de a reaprinde relația lor, dar când Szerika a refuzat, el a împușcat-o și apoi a întors arma asupra lui, a spus Poliția. Cele două persoane au fost declarate decedate la fața locului.

 „Ne plimbam şi nu am văzut nimic, dar am auzit o bubuitură şi apoi un țipăt şi apoi, la scurt timp după, s-a mai auzit o bubuitură.”, a declarat Matt Whelan, unul dintre martori.