Romeo Beckham calcă pe urmele tatălui său. Cât de mult seamănă cu David Beckham

Romeo Beckham calcă pe urmele tatălui său. Cât de mult seamănă cu David Beckham
Romeo Beckham calcă pe urmele tatălui său. Tânărul a participat la antrenamentele de fotbal cu echipa Inter Miami.

Romeo Beckham calcă pe urmele tatălui său. Tânărul în vârstă de 18 ani se afla în elementul său când se antrena împreună cu colegii săi. Tatăl său, care este coproprietar al clubului, și fratele său Cruz, în vârstă de 15 ani, au urmărit de pe margine.

Romeo Beckham, sosia lui David Beckham

Romeo Beckham calcă pe urmele tatălui său.  El a fost văzut discutând cu unii dintre colegii săi în timpul antrenamentului. Adolescentul purta un tricou albastru și pantaloni scurți negri. De asemenea, el purta și o mască de protecție.

Când Romeo a ajuns pe teren, a fost clar pentru toată lumea că a moștenit abilitățile sportive ale tatălui său. Cu toate acestea, adolescentul talentat părea, de asemenea, să imite stilul tatălui său. 

„Romeo s-a bucurat de niște antrenamente cu echipa de tineret. Joacă mult fotbal la școala din Marea Britanie, așa că este minunat pentru el să se alăture când este la Miami. Tatăl său merge în mod evident pe terenul de antrenament pentru muncă. L-am văzut jucând cu jucătorii academiei săptămâna trecută. Romeo se bucură să meargă împreună cu el”, a povestit un prieten al familiei.

Afacere între Qatar și David Beckham 

Discuțiile dintre consilierii lui David Beckham și comitetul din Qatar care se ocupă de pregătirile Cupei Mondiale sunt în curs de mai bine de un an. După ce au discutat despre opțiuni, inclusiv despre sponsorizarea echipei sale de fotbal americane Inter Miami, se crede că au încheiat cu o afacere personală cu vedeta. David Beckham a semnat un acord cu Qatar.

„Acesta este un acord care ar trebui să fie top secret. Se păstrează liniștea până când există posibilitatea de a-l lansa fără ca PR-ul lui David să fie afectat prea mult. Ei bine, oricum asta este speranța. Qatarul este în mâinile sale. Există îngrijorări cu privire la reputația sa. Dar sunt destui bani pe masă pentru ca optica să nu mai conteze atât de mult. Acestea fiind spuse, va fi lansat oficial într-un moment oportunist. David are atâtea oferte pe mulți bani, te întrebi de ce și-ar dori una ca asta”, au mărturisit surse din Qatar.

A fost sau nu Gabi Bădălău cu Bianca în clubul unde a descins Poliția?