Romică Țociu își însoară băiatul. Incredibil ce rochie va purta soacra mare

Romică Țociu își însoară băiatul. Incredibil ce rochie va purta soacra mare
Romică Țociu va fi socru mare. Îndrăgitul actor a spus că se pregătește de cea mai frumoasă nuntă a anului.

Cătălin, fiul lui Romică Țociu își pune pirostriile. Romică Țociu și soția sa, Nicoleta, sunt în toi cu pregătirile.

Romică Țociu își însoară băiatul. Incredibil ce rochie va purta soacra mare

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru Antena Stars, îndrăgitul actor Romică Țociu a vorbit despre nunta fiului său, Cătălin, despre care spune că va fi un show total. Printre invitați va fi aproape tot juriul de la Te cunosc de undeva. „Nu va fi o nuntă, va fi un show total. Vin toți prietenii mei, vor cânta, am mai multe surprize, dar nu le pot spune acum.

Am o listă întreagă, va trebui să îi pun în așa fel încât să încape să cânte toți. Adrian Enache cu fiica, Theo Rose, Cornel, bunul meu prieten, o să vină Temișan. O să vină aproape tot juriul de la ”Te cunosc de undeva”, a mărturisit Romică Țociu, la Antena Stars.

„Ce e mai frumos în viața unei femei să-și dorească să fie mireasă și el mire”

Pe de altă parte, actorul spune că se bucură enorm pentru că, în sfârșit, fiul său s-a hotărât să facă marele pas, după o relație lungă. Mai mult, acesta a precizat că îi va face o surpriză soției sale, vizavi de rochia de mireasă pe care o va purta.

„Sunt foarte fericit că facem evenimentul ăsta, pentru că și l-au dorit din tot sufletul. Pentru că ce e mai frumos în viața unei femei decât să-și dorească să fie mireasă și el mire. Iar Nicoleta care-l iubește pe Cătălin extrem de mult a vrut să fie o soacră mare… surpriză. Rochia va fi roșie, cea pe care i-am promis-o de o viață”, a spus, emoționat, Țociu.

Cum arată meniul

Cum nunta va fi de cinci stele, desigur și meniul este unul cu totul și cu totul deosebit. Iar Romică, soția, fiul și nora au gustat din delicatesele care se vor afla în farfuriile invitaților. La începutul anului, Cătălin a devenit tată pentru a doua oară, iar Romică a fost în culmea fericirii când a venit pe lume o fetiță.

„Am deschis şampania încă de dimineaţă! Am plâns de bucurie, avem în sfârşit pereche! Ieri, în timp ce filmam pentru Te cunosc de undeva! gândul meu era doar acasă, la copii, pentru că nora mea ajunsese încă de ieri la spital. In dimineaţa aceasta ne-au dat vestea cea mare: a venit pe lume Sofia Ioana!

Are 3,1 kg, este sănătoasă, nu e plângăcioasă deloc şi seamănă, de data asta, în partea noastră! (…)”, a afirmat actorul cu ceva timp în urmă, când s-a născut micuța.

Sursă foto: kfetele, monden.ro, okmagazine