Rona Hartner va scrie o carte despre bărbații care au hărțuit-o. Se anunță dezvăluiri incendiare. Care e marele său regret

Rona Hartner va scrie o carte despre bărbații care au hărțuit-o. Se anunță dezvăluiri incendiare. Care e marele său regret
E frumoasă, îl are pe vino-ncoa, e inteligentă, însă Rona Hartner se lasă cu greu dusă de val, pentru totdeauna a știut ce vrea de la viață.

Frumusețea nu i-a adus doar lucruri bune, și cu probleme și niciodată spune că nu ar apela la operațiile estetice. Ar fi ca și cum ar ascunde mizeria sub preș.

Energia pe care o are Rona Hartner cu greu poate fi depășită de vreo vedetă din România. Ajunsă la 50 de ani, pare că a descoperit secretul tinereții fără bătrânețe și susține că rugăciunea o ajută să rămână la fel de frumoasă ca în tinerețe. Pe de altă parte, e conștientă că anii se duc și la un moment dat va îmbătrâni, dar e convinsă că va rămâne la fel de seducătoare și exclude orice posibilitate de a face vreodată vreo operație estetică.

„Operațiile estetice mi se par o agresiune a corpului, deci nu mi-aș face. De ce să fac operații, anestezii?”

„Sunt total împotriva operațiilor estetice, pentru că este ca și cum vrei să ascunzi mizeria sub preș. Eu dacă fac sport fac pentru sănătate, dau kilogramele jos tot pentru sănătate. Operațiile estetice mi se par o agresiune a corpului, deci, nu mi-aș face. De ce să fac operații, anestezii? Ca să ce? Ca să-mi dispară un rid de pe frunte?

„Când știi că toate problemele tale le suporți cu Dumnezeu, seninătatea aia se vede pe chip”

N-am nicio injecție cu acid hialuronic pe față, n-am făcut în viața mea. Când faci în fiecare dimineață o oră de adorație și de rugăciune, în tăcere, din momentul acela începi să întinerești. Când știi că toate problemele tale le suporți cu Dumnezeu, seninătatea aia se vede pe chip. Și, așa, pari mai tânăr, chiar dacă în suflet simți că ai 50 de ani. Desigur, poți să simți și un pic de oboseală”, a mărturisit artista pentru Impact.

„Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine”

Au fost momente când pentru Rona Hartner, frumusețea a fost un handicap și recunoaște că au existat mulți bărbați care au văzut-o ca pe un trofeu. „Pe mine, frumusețea m-a ajutat, dar m-a și încurcat. Am avut și castinguri de film, în Franța, pe care le-am pierdut, tocmai pentru că eram prea frumoasă.

Pot să cred că mulți bărbați care m-au curtat o făceau numai pentru frumusețe, că păream un trofeu agățat de mâna lor. Au fost foarte multe persoane care s-au dat la mine. Frumusețea poate fi un atu, dar poate fi și un handicap. (….)

„Vreau să scriu o carte despre lucrurile astea”

Da, am fost hărțuită de diferiți regizori, am fost și agresată de un regizor, vreau să scriu și o carte, despre lucrurile acestea. Nu ca să mă victimizez, ci ca să arăt care a fost drumul spre iertare. Raportul pe care îl am eu cu violența e ca și cum o mașină cu care mergi liniștit este lovită brusc în trafic. Cred că este important, ca atunci când avem o problemă de genul acesta, să învățăm să iertăm”, a mai spus artista.

De ce divorțează Rona Hartner și Herve Camilleri. Ultimele noutăți

Chiar dacă a divorțat de foștii soți, ea a sperat că vor păstra o relație frumoasă și e tristă că n-a putut să se întâmple așa. „Foștii soți nu mi-au urat „La mulți ani!”. Când urezi, vrei ca acel om să trăiască mult. Eu le-am urat, ani la rând.

Ultimului soț i-am urat „La mulți ani!”, pe 21 ianuarie, de ziua lui, dar nu mi-a răspuns nici măcar cu un „mersi”. Mă confortează acum ideea că am făcut bine că m-am despărțit de ei, dacă nu știu să păstreze măcar un pic o relație cordială”, a încheiat vedeta.

Recomandarile noastre