Rosa, fetița lui Pepe, i-a uimit pe toți prietenii tatălui. Cântărețul s-a umflat în pene

Rosa, fetița lui Pepe, i-a uimit pe toți prietenii tatălui. Cântărețul s-a umflat în pene
Nu e nici o îndoială. Fetița lui Pepe, Rosa Alexandra, e la fel de talentată ca și tatăl său. Aceasta a dat o reprezentație în toată regula.

Micuța Rosa Alexandra învață să cânte la orgă. Și pentru că e extrem de ambițioasă, face totul singură.

Rosa, fetița lui Pepe, i-a uimit pe toți prietenii tatălui. Cântărețul s-a umflat în pene

Recent, Pepe a postat pe contul său de Instastory un filmuleț cu fetița sa, Rosa Alexandra apreciat de toți prietenii săi din online. Cea mică, îndrăgostită de muzică, a cântat alături de tatăl său și colegii de trupă refrenul îndrăgitei melodii „Cred că m-am îndrăgostit” și bucuria i s-a citit în privire.

 

Și tot micuța, îmbrăcată într-o pijama care a făcut-o să fie și mai simpatică, a susținut și primul concert la orgă. Pepe i-a achiziționat un instrument pentru copii, iar ea se descurcă excelent, învățând melodii de pe Youtube. Bineînțeles, că tăticul a fost în culmea fericirii și n-a mai contenit cu felicitările, iar Rosa a zâmbit ștrengărește.

 

Ce se întâmplă cu relația lui Pepe cu Yasmine

Cât privește viața amoroasă a cântărețului, în ultima perioadă nici Pepe și nici Yasmine nu au mai fost văzuți împreună. Fanii brunetei au fost extrem de curioși ce se întâmplă cu cei doi și i-au adresat acesteia întrebări legate de vedetă, însă Yasmine nu le-a satisfăcut curiozitatea.

Surse din anturajul celor doi au declarat pentru Antena Stars că relația lor pare că s-a răcit, iar la petrecerile la care au fost împreună el a stat mai mult cu prietenii. Lucru care pe domnișoară a supărat-o. Să fie oare începutul sfârșitului?

Raluca își trăiește povestea de iubire alături de tânărul arab

Pe de altă parte, Raluca Pastramă e din ce în ce mai fericită lângă noul iubit arab și se bucură de o relație frumoasă. Pepe și Raluca s-au despărțit în noiembrie anul trecut, artistul fiind cel care a dat vestea.

„Eu alături de Raluca nu voi mai parcurge același drum, mai exact vom divorța în curând. Este o decizie asumată. A hotărât să pună punct relației. Nu mai locuim împreună de mai bine de două săptămâni”, a povestit atunci Pepe pe canalul său de YouTube!

Sursă foto: instagram