Pepe a avut parte de cea mai frumoasă experiență a vieții sale. Ce realizare a avut artistul

Pepe a avut parte de cea mai frumoasă experiență a vieții sale. Ce realizare a avut artistul
Pepe, cea mai frumoasă colaborare din viață. Cu cine a scos ultima piesă.

Ultima piesă a lui Pepe a cu adevărat deosebită.  Vă spunem cine este persoana specială din viața lui cu care a lucrat.

Pepe a avut parte de cea mai frumoasă experiență a vieții sale. Ce realizare a avut

Invitat în emisiunea lui Răzvan și Dani, Pepe a mărturisit că cea mai nouă piesă a sa, pe care a lansat-o la Neatza este cea mai frumoasă colaborare din viață. Și asta pentru că melodia este făcută alături de fiica sa, Rosa Alexandra. ,,Atunci când începe, ai senzația că este o piesă tristă, dar are profunzime si are frumusețe, are iubire. Este cea mai frumoasă colaborare din toată viața mea”, a spus Pepe.

Când s-a apucat de cântat Rosa

Cântărețul își adoră fetițele cu care are o relație extraordinară, chiar dacă el și mama copilelor nu mai sunt împreună. Cea care se pare că-i va călca pe urme este Rosa, fetița cea mică, cu care a cântat pentru prima dată de Revelion.

,,Am o relație specială cu fetițele mele. Am cântat prima dată cu Rosa de Revelion atunci când a intrat peste mine în timp ce cântam la un concert online. Și a ținut tot programul alături de mine. Nu fac niciodată diferențe între cele două fetițe ale mele. Rosa este mai artistă, mai cântăreață, iar cealaltă este mai sportivă”, a spus, mândru, Pepe.

Fetițele urmează să facă cursuri de muzică

Faimosul cântăreț a afirmat că ambele fetițe vor merge la canto, la pian dar se vor ocupa și de sport, pentru a crește frumos și sănătos. Rosa a fost astăzi însă puțin tristă, pentru că a trebuit să stea la școală, în timp ce tati a mers la televiziune. ,,Pe amândouă le dau acum la canto, la pian. Urmează împreună toate cursurile care le pot dezvolta din punct de vedere muzical, sportiv.

Am început școlile, le-am dus la școală dimineața. Rosa m-a întrebat dacă vreau să rămân alături de ea la cursuri. Pentru că ei nu i se pare corect ca eu să merg la televiziune și ea să stea șase ore la școală. Ar fi vrut să vină cu mine”, a spus zâmbind cântărețul.

Sursă foto: instagram, libertatea