„Rugăm hoţii să nu fure după ora 18.00 și nici în weekend!”

„Rugăm hoţii să nu fure după ora 18.00 și nici în weekend!”
Autoritățile au nevoie acum și de ajutorul hoților. Polițiștii vor avea program până la ora 18.00, iar în weekend lucrează de acasă! „Rugăm hoţii să nu fure după ora 18.00!”

Autoritățile iau măsuri pe care nu le mai înțelegem. Sindicatul polițiștilor Europol a sesizat conducerea Poliţiei Române, după ce conducerea IPJ Harghita ar fi impus poliţiştilor un program de 12 ore.

„Rugăm hoţii să nu fure după ora 18.00!”

Sindicatul Europol a sesizat conducerea Poliţiei Române, după ce conducerea IPJ Harghita ar fi impus poliţiştilor un program de 12 ore, de luni până sâmbătă, între orele 6.00 și 18.00.

Sindicatul Europol publică mai multe mesaje ale şefilor din cadrul IPJ Harghita în care aceştia anunţă noul program pentru poliţişti.

”Echipele operative pe judiciar, o.p. şi criminalistică asigură evenimentele sâmbătă şi duminică de la domiciliu. Nu se mai vine la muncă sâmbătă şi duminică”, se arată într-unul din mesajele postate de Europol pe Facebook.

Urmează un val de tâlhării și jafuri?

”Dacă totuși infractorii vor fi nesimțiți și nu vor înțelege că trebuie să opereze exclusiv în intervalul orar de mai sus și vor fi sesizate spargeri, tâlhării, violuri ș.a.m.d., polițiștii vor fi chemați de acasă să intervină”, notează Europol.

”Acest model de «menegeri», nu numai că își bat joc de polițiștii care după 12 ore vor trebui să doarmă îmbrăcați în uniformă pentru ca atunci când le sună telefonul să ajungă cât mai repede la caz, dar demonstrează că siguranța cetățeanului este un deziderat de fațadă.”

„Nu știm care sunt interesele din spatele acestei decizii sau cine nu vrea polițiști în serviciu după ora 18.00 și în weekend, însă suntem convinși că va fi mare fericire în rândul celor care taie ilegal pădurea și exploatează materialul lemnos în mod fraudulos, principala îndeletnicire din zonă”, spun cei de la Europol.

Internauții sunt de acord cu sindicaliștii Europol.”Polițiștii noștri sunt puși la încercări!”


Exclusiv. Daria lui Bodi nu se lasă. Ori are un plan cu Bianca, ori e vorba de afaceri