Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton

Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton
30.000 de euro a plătit Ruxi Opulență pentru a-și achiziționa mașina visurilor sale. Și, dintr-o neatenție, nimic nu mai e la fel.

Ruxi Opulenta, câștigătoarea emisiunii Bravo, ai stil, e cu nervii în pioneze. Ce a putut să i se întâmple.

Ruxi Opulenta și-a făcut praf mașina de lux. A uitat să apese pe un buton

Ruxi Opulenta a avut ceva probleme cu mașina ei de peste 30.000 de euro, un superb Tiguan R-Line. Pentru că a fost neatentă, a uitat să tragă trapa, așa că ploaia care a venit i-a transformat total autoturismul de lux.

Vedeta nu s-a putut abține și le-a spus tuturor prietenilor din online necazul prin care trece. „Unii s-au născut să fie genii, alții s-au născut să fie eu. Am lăsat trapa deschisă. Am uitat… Haterii care n-au trapă o să zică: Ți-a trebuit trapă”, a spus aceasta pe contul de socializare.

I-a luat caimacul Vivianei Sposub

Ruxi Opulenta s-a duelat cu Viviana Sposub în finala emisiunii Bravo, ai stil și a reușit să intre în posesia premiului cel mare. Pe numele său adevărat Roxana Erdei, tânăra s-a născut într-o familie modestă în Satu Mare și a trecut prin multe probleme înainte de a se stabili în București.

Ea este cunoscută românilor pentru succesul pe care îl are pe rețelele sociale, unde devine uneori ironică la adresa celor duc o viață de lux, dar și pentru sfaturile pe care le dă femeilor. Este totodată absolventă a Facultatății de Limbi Moderne și Aplicate din București.

Ruxi a trecut printr-o situație groaznică la vârsta de 13 ani, când și-a pierdut tatăl în urma unui accident rutier.

„Ironic… Chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu Mare”

„Am crescut într-o familie normală. Nu eram nici săraci, nici bogați. Eam trei frați, dar nu primeam trei ciocolate, ci una împărțită la trei. Știu, groaznic. Eu sunt de loc din Satu-Mare, dar am crescut în alt oraș. Părinții au fost mutați cu locul de muncă și au zis că vom stă acolo până când tatăl meu va obține funcția care-i va permite să se întoarcă în Satu-Mare.

Când aveam 13 ani, tatăl meu a murit într-un accident…ironic…chiar în săptămâna în care obținuse transferul și urmă să ne mutăm înapoi în Satu Mare’’, a povestit Ruxi pe blogul ei.

Sursă foto: fanatik