S-a aflat abia acum ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris

S-a aflat abia acum ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris
Kate Moss  a venit la Paris, la sfârșitul săptămânii trecute, pentru a-și celebra ziua de naștere. Ea a călătorit împreună cu Nikolai von Bismarck, cu fiica acestuia și cu fiica ei, Lila Grace. Au cheltuit o sumă fabuloasă, numai cu hotelul de lux unde s-au cazat.

Supermodelul Kate Moss a călătorit în 14 ianuarie în Franța, pentru a sărbători împlinirea vârstei de 47 de ani, iar acum s-a aflat ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris. Anumite surse spun că modelul ar fi călătorit cu treabă în Franța, fiind nevoită să își scurteze vacanța din Caraibe. Ceea ce e cert, e faptul că Moss a profitat din plin de timpul petrecut în oraș.

Supermodelul a mers la Dary’s, celebrul magazin cu bijuterii de epocă, dar nu a ratat nici buticul Yves Saint Laurent. Ea a fost însoțită de iubitul ei, fotograful Nikolai von Bismarck și de fiica ei, Lila Grace. Faptul că Parisul se află în carantină, nu a împiedicat-o pe Kate Moss să savureze locul, pentru a sărbători cu stil.

S-a aflat abia acum ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris

Kate Moss s-a cazat la Ritz ( 2500 de lire / noapte) cu două zile înainte de aniversarea sa, ce a avut loc pe 16 ianuarie. Vizita în capitala Franței e condiționată de obligații contractuale. În cazul lui Moss ar fi vorba de o ședință foto, în timp ce fiica sa, Lila Grace, urmează să urce pe podium, miercuri, 27 ianuarie, într-o prezentare pentru casa de modă Fendi (foto).

Ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris

Îmbrăcată într-o fustă verde, cu o haină neagră și o mască de față, modelul și-a sărbătorit ziua specială pe 16 ianuarie cu o excursie la celebrul magazin de bijutierii de epocă Dary’s. În ciuda lockdown-ului, magazinele sunt deschise în Franța. Restaurantele, barurile și alte locuri de divertisment sunt închise. Combinând munca și plăcerea cât de bine au putut, Kate și dragii ei s-au răsfățat în zona comercială a capitalei Franței.

După Dary’s, Kate a vizitat buticul Yves Saint Laurent, unde a cumpărat o rochie neagră. Înfășurată într-o jachetă nouă care arăta ca o blană adevărată, a părăsit magazinul Avenue Montaigne însoțită de fotograful Nikolai, în vârstă de 34 de ani, și de fiica acestuia (foto).

S-a aflat abia acum ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris

A doua zi, Kate a părăsit hotelul în jacheta de blană și blugi albaștri, dar a uitat temporar să-și pună masca de față până a trecut un semn care îi amintea. Kate nu este străină de Ritz. Vizitele regulate din ultimele trei decenii includ și cele cu fostul iubit Johnny Depp. Kate a spus odată: „Pe atunci aveam un apartament la Paris, dar el a spus: Nu, rămânem la Ritz”.

Lila Grace, nouă vedetă pe potdiumul de modă

Fiica lui Kate Moss, Lila, în vârstă de 18 ani este debutantă pe podium.  Călătoria în familie vine după ce Kate a spus că este „atât de emoționantă” când adolescenta a debutat pe podium pentru Miu Miu. Fashionista a distribuit un videoclip special din British Vogue cu fiica ei, pentru a sărbători numărul ei de copertă din ianuarie 2021.

Kate a declarat: „Da, a fost atât de emoționant să o văd pe Lila pe podium. Nu a fost emoționant, am fost foarte stresată pentru ea. Stăteam la masa din bucătărie și Katie England era acolo și Rosemary și alte prietene. Așteptam să înceapă spectacolul online, iar când a ieșit eram ceva de genul: o face, chiar face asta! Am fost atât de mândră!”, scrie Daily Mail.

Sursa foto: Instagram, Daily Mail

La ce să se aștepte femeile în timpul menopauzei

Recomandarile noastre