S-a aflat acum. Ce a făcut Costin Mărculescu chiar înainte să moară

S-a aflat acum. Ce a făcut Costin Mărculescu chiar înainte să moară
Actorul Costin Mărculescu a fost înmormântat, săptămâna trecută, în Cimitirul Reînvierea, după ce a fost găsit decedat în baia apartamentului în care locuia în chirie, în București. Abia acum s-a aflat ce a făcut artistul în ultimele zile ale vieții sale.

Legiștii au concluzionat că Mărculescu făcuse infarct cu câteva zile în urmă. Pompierii au spart ușa apartamentului alertați de un vecin care a sunat la 112, după ce nu l-a mai văzut pe actor de mai multe zile, iar câinele acestuia continua să latre, disperat, în locuință. Peste câteva zile actorul urma să împlinească 51 de ani.

Jurnaliștii Wowbiz au aflat ce a făcut acesta chiar înainte să moară. Costin Mărculescu a colaborat în ultimele zile cu celebra cântăreață de muzică populară Lăcrămioara Răileanu, direct din America, pentru a înregistra câteva melodii, arată sursa citată. Astfel, Costin Mărculescu a înregistrat două melodii împreună cu artista.

”Vestea tristă că a decedat Costin Mărculescu m-a cutremurat, drum lin către cer și Dumnezeu să te aibă în grijă lui om cu suflet bun!!! Îmi pare foarte rău că ai plecat dintre noi Costin, acolo Sus, să te odihnești în pace! (…) Am înregistrat acum zece zile două melodii și săptămâna asta trebuia să le promovăm.

Angelina Jolie dă din casă! Destăinuiri despre divorțul de Brad Pitt

Cu trei zile înainte de moartea lui, am vorbit pe mesaj și era foarte bucuros cât de frumos a ieșit înregistrarea, iar apoi nu a mai răspuns la telefon. Off, nu știam de ce? Îmi pare foarte rău că ai plecat dintre noi Costin, e cumplit…”, le-a spus Lăcrămioara Răileanu, jurnaliștilor, cărora le-a pus la dispoziție și înregistrările duetelor.

Născut la 29 iunie 1969 la Craiova, Costin Mărculescu a debutat în televiziune în anul 1984, la vârstă de 15 ani, când a apărut în două spectacole de teatru TV ”Misiune specială” și ”Ecaterina Teodoroiu”. La 16 ani și-a făcut debutul și pe marele ecran, în filmul regizoarei Cristianei Nicolae, ”Al patrulea gard lângă debarcader”.

La vârsta de 17 ani a fost ales să joace în ”Liceenii”, alături de Ștefan Bănică Jr., Oana Sârbu, Mihai Constantin, Tudor Petruț, Cesonia Postelnicu, Ion Caramitru, Tamara Buciuceanu, George Ivașcu etc. Acesta a fost cel mai bine vândut film românesc din istorie în regia lui Nicolae Corjos.

Sursa foto: Facebook / Costin Mărculescu