S-a aflat adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta. Lipsește cineva din peisaj

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu a anulat nunta. Lipsește cineva din peisaj
Adriana Bahmuțeanu s-a logodit cu George Restivan cu câteva luni în urmă și a anunțat că urmează să se căsătorească cu bărbatul pe care îl iubește.

Își dorește să devină cât mai repede soția lui George, dar Adriana și iubitul ei au considerat că nu e momentul necesar. Iată de ce.

S-a aflat adevăratul motiv pentru care Adriana Bahmuțeanu a amânat nunta. Lipsește cineva din peisaj

A fost extrem de fericită atunci când a anunțat că s-a logodit și că urmează să-și unească destinul cu cel al iubitului său. Cei doi însă au decis ca momentan să amâne nunta. Primul motiv e faptul că micuțul lui George trebuie să se adapteze în România.

Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas

„Acum ne concentrăm mult pe Blake, pe băiețel, să îl punem pe picioare cu școala și apoi ne ocupăm de noi. Ar fi fost din partea noastră să fim egoiști să facem nunta.

Am simțit ca părinți să îl punem pe el pe primul loc, să fie bine. Dacă avem satisfacția că el e bine, atunci putem să ne mutăm la următorul pas. Așa mi se pare normal”, a declarat George Restivan.

„I-am făcut operație”

Mai mult decât atât, micuțul a avut și ceva probleme de sănătate și a trebuit să fie operat. Al doilea motiv foarte important este faptul că cei doi nu vor să facă nunta, dacă nu o au aproape pe Carmen Harra. „Am fost cu el la niște medici, la un moment dat i-am făcut și o operație de amigdale, deci au fost niște probleme de rezolvat.

Pasul doi, după ce ne ocupăm de Blake, este să ne ocupăm de noi. Nici nu e momentul acum cu criza asta financiară, nu o să vină nimeni la nuntă. Mai avem un motiv pentru care mai stăm un pic, o așteptăm și pe Carmen Harra să vină în România. Cred că de fapt acesta este motivul cel mai puternic, nu putem să facem nunta fără ea”, a mai spus George Restivan.