S-au despărțit dar au planuri serioase. Aceste vedete mai vor să facă copii împreună

S-au despărțit dar au planuri serioase. Aceste vedete mai vor să facă copii împreună
Bradley Cooper și Irina Shayk se gândesc la mai mulți copii, împreună, în ciuda faptului că s-au despărțit.

Bradley Cooper și fotomodelul Irina Shayk – care a renunțat la prezentări în 2019  – au un copil împreună să îi facă acestuia un frate sau o soră, după cum a declarat o sursă în exclusivitate pentru Page Six.

Săptămâna trecută dezvăluiam că la trei ani de când s-a despărțit de Irina Shayk, Bradley Cooper a dus-o pe aceasta în vacanță. Și nu una oarecare, ci o vacanță exotică, la tropice. Împreună, cei doi se bucură de peisajul idilic și de porcii care trăiesc liberi pe plajă. Modelul, în vârstă de 36 de ani, a împărtășit pe Instagram fotografii din vacanța lor cu un emoji cu o inimă roșie.

Vacanță de familie, la 3 ani de la despărțire

Cuplul care are o fetiță de 5 ani, Lea De Seine – a postat o fotografie din vacanța lor tropicală în familie, săptămâna aceasta, iar zvonurile din siajul lor spun ca s-ar putea sa asistam la o revigorare a relației și chiar la mai mult decât atât.
„A fost o adevărată evadare din familie și se gândesc să rămână împreună”, spune sursa. „Ar vrea ca fiica lor să aibă un frate”, a mai arătat aceasta.

Au încercat alte relații, dar nu au mers

Cooper a fost văzut recent petrecând timp cu fosta lui Anthony Weiner, Huma Abedin, dar sursa Page Six susține că a fost doar ceva ocazional. De la despărțirea ei de Cooper, Shayk a fost legată pentru scurt timp de Vito Schnabel și Kanye West, relația încheindu-se rapid. „Niciunul (Bradley și Irina) nu au dezvoltat nici o altă relație serioasă și au amândoi ideea de a mai avea un copil”, mai spune sursa publicației.

Perechea, care s-a întâlnit timp de patru ani, se înțelege bine și se bucură de compania celuilalt. Cooper și modelul au fost văzuți pentru prima dată la o întâlnire la emisiunea de la Broadway „Finding Neverland” în 2015. În timpul despărțirii lor, care datează din 2019, o sursă a declarat pentru Page Six: „Din cauza fiicei lor, ei continuă să încerce. Lucrurile nu sunt deloc ok. Nici unul nu este fericit.” Cu siguranță se pare că sunt într-o situație mult mai bună acum.

Sursa foto: Instagram