Simona Ionescu / Redactor Șef

Remedii naturale extraordinare pentru față umflată. Ieftine și cu eficiență maximă

Remedii naturale extraordinare pentru față umflată. Ieftine și cu eficiență maximă
Dacă v-ați trezit cu fața umflată, nu trebuie să faceți un capăt de țară. Există câteva remedii naturale care rezolvă problemă rapid.

Pentru orice doamnă sau domnișoară, a se trezi cu fața umflată poate fi o tragedie. Cel mai bun prieten rămân remediile naturale cu eficiență maximă.

De ce se umflă fața

Potrivit specialiștilor, există anumite alimente care cauzează umflarea feței, fie prin creșterea retenției de apă, fie a inflamației. Alimentele care ar trebui evitate pentru a preveni balonarea facială includ: sosul de soia, glutenul (care se găsește în grâu, orz și secară) și s-a demonstrat că stimulează răspunsul inflamator.

Dar și zahărul, care poate duce la o piele căzută și crește nivelul de insulină, făcând astfel ca fața să pară spălăcită. de asemenea, zahărul perturbă echilibrul bacterian din intestin. Atenție sporită și al consumul de lapte și produse lactate, pentru că pot provoca umflarea feței și balonare.

Puneți comprese reci pe față

Și sushi poate provoca umflarea feței

Evitați cât mai mult alcoolul, pentru că determină retenția de apă în țesuturile faciale. Dar și carnea procesată, slănina, cârnații, șunca. Sushi este unul dintre alimentele care provoacă umflarea feței din cauza conținutului ridicat de sare. În plus, sushi este consumat de obicei cu sos de soia, un condiment care are un conținut ridicat de sare.

Roșia, în general nutritivă și benefică, poate provoca totuși umflarea ochilor. Aceste legume conțin o toxină numită solanină, care poate contribui semnificativ la umflarea unor regiuni ale corpului, inclusiv a ochilor. De asemenea, a fost legată de umflarea din jurul ochilor. Și băuturile carbogazoase conțin mult zahăr, ceea ce contribuie la o față umflată.

Castraveții pe față sunt extraordinari pentru fața umflată

Puneți comprese reci!

Dacă v-ați trezit cu fața umflată, apelați imediat la ajutorul compreselor reci. Udați un prosop cu apă rece, stoarceți bine și așezați peste ochi și față. Lăsați să acționeze câteva minute și veți vedea diferența. Pentru un efect și mai bun, puneți prosopul în congelator înainte de a-l folosi.

Folosiți castraveți! Sunt extraordinari!

Dacă v-ați trezit cu fața și ochii umflați, puneți pliculețe cu ceai verde în apă, lăsați să se răcească, apoi așezați pe ochi. Este pur și simplu fantastic. De asemenea, puteți folosi și ceai negru, pentru că are cofeină și ajută la îngustarea vaselor de sânge și reduce umflăturile. De asemenea, puteți tăia felii de castraveți, le introduceți în frigider și le așezați pe ochi și vă veți bucura de proprietățile lor antiinflamatorii.

Faceți masaj!

O altă metodă foarte bună pentru a scăpa de umflăturile feței este să folosiți masajul. Un specialist vă poate ajuta foarte mult sau puteți să folosiți singuri diferite instrumente de masaj, de role cu jad la perii speciale pentru față. Pentru un efect maxim, masați dinspre centrul feței către exterior.

Sursă foto: Byrdie

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre