Simona Ionescu / Redactor Șef

Remedii naturale rusești. Leacul imbatabil care vindecă guta

Remedii naturale rusești. Leacul imbatabil care vindecă guta
Încă de pe vremea țarilor, rușii se tratau cu remedii naturiste cu eficiență maximă, care s-au păstrat până în zilele noastre. Iată remediul extraordinar împotriva gutei.

Remediile naturiste rusești sunt recunoscute chiar și de medici, iar acestea fac adevărate minuni cu oamenii. Ce puteți folosi dacă suferiți de gută.

Ghimbir și hrean împotriva astmului

Una dintre maladiile care aduc mari probleme organismului, astmul, se poate remedia până la vindecare cu ajutorul remediilor naturiste rusești. Vindecătorii ruși spun că au obținut ameliorări remarcabile folosind două plante cunoscute din vechime, hrean și ghimbir. Se cojesc și se rad 400 g ghimbir, apoi se pune planta într-o sticlă, care se umple cu alcool.

Ghimbir și hrean împotriva astmului

Lăsați două săptămâni la macerat, perioadă în care se agită. Strecurați printr-un tifon dublu, mai lăsați să se depună sedimentul, apoi se scurge preparatul limpede într-o altă sticlă. Se administrează o linguriță de poțiune, dizolvată într-o jumătate de pahar cu apă caldă de două ori pe zi, după mese.

Rețetă rusească cu hrean

Și hreanul este foarte bun, dacă este consumat după o rețetă veche. 250 g hrean proaspăt se amestecă cu sucul de la două lămâi și se lasă totul la rece. Consumați o jumătate de linguriță dimineață și una seara. Nu se consumă nici un lichid cu o jumătate de oră înainte. La început pacientul va lăcrima puternic după luarea dozei, dar în timp reacția va dispărea. Terapeuții ruși recomandă ca în perioada tratamentului bolnavii de astm care sunt diabetici să scoată din dietă carnea și făinoasele.

Alifia cu unt împotriva gutei

Alifia de unt alungă guta

În ceea ce privește guta, rușii consideră că cel mai bun remediu rămâne alifia de unt. Se pune pe foc unt proaspăt iar când începe să fiarbă se aruncă spuma și se adaugă o cantitate egală de vin. Se lasă să scadă, iar cu acest produs se vor unge părțile care sunt dureroase. Tot rușii au un remediu util și în hemoroizi: morcovii. Se dau morcovi pe răzătoare și se consumă în cantitate mai mare la fiecare masă. Rușii spun că rețeta vindecă chiar și cele mai grave cazuri de hemoroizi.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre