Simona Ionescu / Redactor Șef

Soția lui Călin Georgescu îi învață pe români cum să mănânce emoțional

Soția lui Călin Georgescu îi învață pe români cum să mănânce emoțional
Familia lui Călin Georgescu, cel care a câștigat primul tur al alegerilor prezidențiale care ulterior au fost anulate, a fost intens expusă în ultimele săptămâni. O atenție deosebită i s-a acordat soției lui Călin Georgescu, o femeie care a învins cancerul și activează ca terapeut neconvențional. Printre altele, ea îi învață pe români cum să mănânce emoțional.

Cristela, soția lui Călin Georgescu, care este mamă a trei copii și care, în urmă cu 20 de ani, s-a confruntat cu un diagnostic teribil și un prognostic de viață de numai trei luni, îi învață pe români cum să mănânce emoțional, după ce ea însăși s-a vindecat.

În vârstă de 54 de ani, ea a lucrat 15 ani în domeniul bancar, cu rezultate notabile. Ulterior, a devenit autor și educator naturopat, având deja 20 de ani de experiență personală directă în domeniul sănătății naturale. În terapiile ei, folosește nutriția integrativă, apifitoterapia, gemoterapia, detoxifierea regenerativă, iridologia clinică, biorezonanța și tehnicile de eliberare emoțională, potrivit site-ului propriu.

Soția lui Călin Georgescu îi învață pe români cum să mănânce emoțional

Recent, Cristela Georgescu a dezvăluit mai multe despre atenția pe care oamenii ar trebui să o acorde hranei. Și-a propus să îi învețe pe români cum să mănânce emoțional.

„Suferințele noastre fizice au o cauză care pornește din suflet și de la emoții. Astfel, fiecare aliment are și rolul de a ne sprijini emoțional”, spune soția lui Călin Georgescu.

Este un lucru știut: alimentația este combustibilul corpului, este resursa de nutrienți, enzime, vitamine, minerale necesare pentru o funcționare armonioasă a organismului.

Ce alimente recomandă Cristela Georgescu în funcție de problemele cu care ne confruntăm

Soția lui Călin Georgescu a oferit mai multe exemple edificatoare, pentru a-i ajuta pe români să regleze prin intermediul alimentației anumite probleme emoționale cu care se confruntă. Pe scurt, îi învață cum să mănânce.

„Spre exemplu, cartofii ne conferă stabilitate și blochează acele emoții toxice care ne sabotează succesul în viață. Conopida ne ajută când suntem în stare de confuzie. Pătrunjelul verde ne oferă centrare și liniștire atunci când emoțiile noastre sunt ca un carusel. Cimbrul este foarte potrivit pentru a accepta lucrurile așa cum vin către noi, iar usturoiul este cel mai potrivit atunci când simțim nevoia de siguranță și protecție”, dezvăluie Cristela Georgescu.

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre
Stiri parteneri