Simona Ionescu / Redactor Șef

Știați că există sucuri pentru fiecare boală?

Știați că există sucuri pentru fiecare boală?
Suntem cu toții de accord că industria farmaceutică este una dintre cele mai profitabile, la nivel global. Avem tratamente pentru toate bolile. Natura însă conține resurse, unele neexploatate suficient, capabile să ne vindece de absolut orice.

Până la urmă viața însăși, pe planeta Pământ este un sistem perfect. Ceea ce înseamnă că oferă toate soluțiile pentru o viață bună. În ultima perioadă multe din leacurile naturiste, pe care probabil le-au cunoscut și aplicat bunicii și străbunicii noștri, au revenit în actualitate. Chiar și cei mai tineri dintre noi au înțeles că în locul pastilelor pe care le pot cumpăra de la farmacie pot să se vindece de anumite afecțiuni consumând anumite plante, legume sau zarzavaturi, ori fructe.

În anumite combinații acestea au capacitatea de a vindeca tot felul de boli. Cu gândul de a vă orienta spre o viață sănătoasă, Rețete și vedete vă prezintă câteva dintre combinațiile simple, cu ingrediente pe care le avem la îndemână cu toții, pentru a trata unele dintre cele mai comune afecțiuni.

Există sucuri de plante pentru fiecare boală

Dacă suferiți de răceală tratamentul cel mai simplu este să vă preparați un fresh natural din morcovi, ghimbir, turmenic și lămâie. De altfel despre turmenic și calitățile lui miraculoase am mai scris în trecut.

Dacă suferiți de constipație, o variantă natural și sănătoasă pentru a vă vindeca este să apelați la câteva plante. Preparați un suc natural din mere, ridichi, grepfruit, castraveți și ghimbir.

În caz că aveți probleme de reglaj al tiroidei puteți de asemenea interveni bând un delicios suc natural. Extrageți sucul din sfeclă roșie, morcov, mere și ananas.

În caz că suferiți de gastrită ideal este să vă preparați un suc din cartofi dulci, mere, țelină, ghimbir și turmenic.

Există un tratament natural și pentru bronșită: amestecați sucul de la broccoli, varză, ardei gras verde, ghimbir și usturoi.

 

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre