O vedetă din showbizul românesc alăptează de 7 ani. O belgiancă a detronat-o, dar e criticată de internauți

O vedetă din showbizul românesc alăptează de 7 ani. O belgiancă a detronat-o, dar e criticată de internauți
Anul trecut, Sânziana Buruiană anunța cu surle și trâmbițe că alăpta de aproape șapte ani. Iată că există o femeie care face acest lucru de opt ani. Iar vedeta noastră din showbiz a rămas să hrănească doar fetița mai mică.

O belgiană a învins-o pe românca noastră după ce a declarat că își hrănește cu lapte matern fetițele, cea mare având opt ani.

Femeia are 32 de ani, se numește Alizee și i-a șocat pe toți atunci când a postat pe rețelele de socializare imagini cu ea când o alăptează pe fata în vârstă de opt ani, dar și pe mezina familiei. Imaginile au făcut înconjurul lumii, iar internauții au criticat-o grav. Femeii nu-i pasă însă de gura lumii și le-a spus tuturor care e adevărul.

Ea e femeia care-și alăptează fetița de opt ani

„Am fost supărată să văd cât de multă prejudecată există în jurul alăptatului”

„Numele meu este Alizée, am 32 de ani, sunt din Brussels și momentan sunt moașă. Mi-am alăptat fiicele din prima zi de când au venit pe lume. Maya are opt ani și Zayley are un an. (…) Am fost supărată să văd cât de multă prejudecată există în jurul alăptatului.

Dar am înțeles că lumea nu este încă pregătită pentru asta. Odată eram la o plimbare prin pădure, o alăptam pe Zayley, iar Benjamin filma. Maya a spus că vrea si ea să încerce, iar eu i-am dat. Maya a pus că are gust de înghețată cu vanilie.”, a declarat Alizee.

Sânziana Buruiană și fetițele

„Pe mine mă bucură că ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”

Anul trecut, Sânziana Buruiana povestea că fiica cea mare plânge să primească lapte și susține că ar putea să alăpteze oricât de mult. Ea a afirmat că medicul nu i-a interzis să facă acest lucru și e bucuroasă pentru că fetele au o foarte bună imunitate. „Aș putea să alăptez și 10 ani! Dacă mai fac un copil, cred că așa se va întâmpla. Iza mai cere și acum, deși în toamnă merge la școală. Cred că atunci se va opri.

Cea mică însă cere lapte de trei ori pe zi. Dimineața nu doarme decât dacă o pun la sân. Am vorbit cu doctorița despre Iza, care încă mai cere să fie alăptată, deși e mare, și mi-a spus că nu are ce să pățească. Pe mine mă bucură că ele au o imunitate foarte bună, nu au răcit niciodată, nici pe pandemie”, a declarat Sânziana Buruiană, pentru Click.

Acum Sânziana povestește că Iza se hrănește normal, merge la școală și cântă în duet cu un băiețel de 9 ani, Nicolas, premiat până acum de 457 de ori. Micuții au deja un videoclip împreună.

Recomandarile noastre