Fosta soția a Prințului Andrew prezice ce fel de mamă va fi fiica ei, prințesa Eugenie

Fosta soția a Prințului Andrew prezice ce fel de mamă va fi fiica ei, prințesa Eugenie
Sarah Ferguson, fosta soție a Prințului Andrew, și-a exprimat părerea cu privire la ce fel de mamă crede că va fi fiica ei, prințesa Eugenie.

Sarah Ferguson prezice ce fel de mamă va fi prințesa Eugenie. Prințesa Eugenie și soțul ei Jack Brooksbank așteaptă în prezent primul lor copil, care urmează să se nască în următoarele câteva săptămâni. Și înainte de a deveni bunică, Fergie crede că fiica ei va fi o mamă „prezentă”, la fel ca ea.

„Nu am avut propria mamă în preajmă. Am fost întotdeauna hotărâtă să fiu o mamă foarte prezentă pentru copiii mei. Știu că Eugenie va fi la fel cu copii ei. Este incredibil de empatică și va fi o mamă grozavă. Va fi o persoană foarte puternică și hotărâtă. Va căuta întotdeauna sinceritatea în tot ceea ce face. Munca ei pentru Colectivul Anti-Sclavie este un angajament pentru care face o campanie minunată, pentru a oferi tuturor șansa de a avea o voce”, a declarat Ducesa de York, în vârstă de 61 de ani.

Sarah Ferguson va fi o bunică fantastică

Sarah Ferguson prezice ce fel de mamă va fi prințesa Eugenie. Fergie crede că va fi o bunică „fantastică” când va veni momentul. Speră că propria carte pentru copii, intitulată „Aventurile lui Charlie, albastru și Larry the Lamp Post”, este „o bună calificare” pentru acest rol. Viitoarea bunică a adăugat că este și ea încântată să petreacă „timp de poveste” cu cel mic.

„Această carte va fi dedicată primului meu nepot. Aduc o carte pentru copii pe lună în următoarele 12 luni, pentru a crea o bibliotecă minunată pentru nepoții mei. Mă simt cea mai norocoasă persoană din toate timpurile când pot aduce un zâmbet pe fața unui copil”, a spus ea. 

Prințesa Eugenie și Jack Brooksbank 

Cuplul regal a anunțat că așteaptă un copil în septembrie anul trecut. La aproape doi ani după căsătorie, Eugenie a postat pe Instagram pentru a anunța știrile, scriind: „Jack și cu mine suntem atât de încântați la începutul anului 2021”.

Eugenie și Jack s-au mutat recent cu tatăl prinț Andrew și mama Sarah. Au petrecut doar șase săptămâni de viață la conacul Frogmore Cottage. Casa familiei York, pe care Andrew și Fergie o împărtășesc în ciuda faptului că au divorțat, are 30 de camere și un teren uriaș. Așadar, există mai mult decât suficient spațiu pentru ca toți să locuiască împreună.

Sursă foto: hellomagazine.com, i.pinimg.com

S-a aflat abia acum ce a făcut Kate Moss cu fiica ei la Paris

Recomandarile noastre