Sărbători cu lacrimi pentru o celebră vedetă. S-a despărțit de iubit, după ce a anunțat că face nuntă. N-are noroc în dragoste

Sărbători cu lacrimi pentru o celebră vedetă. S-a despărțit de iubit, după ce a anunțat că face nuntă. N-are noroc în dragoste
Încurcate sunt căile iubirii iar o celebră vedetă știe cel mai bine asta. Când i-a fost lumea mai dragă, i-a spus adio viitorului soț.

Plănuia să se căsătorească, însă o celebră vedetă și iubitul ei au decis să meargă pe drumuri diferite. Care să fi fost motivul despărțirii.

Sărbători cu lacrimi pentru o celebră vedetă. S-a despărțit de iubit, după ce a anunțat că face nuntă. N-are noroc în dragoste

Frumoasa mulatră Laurette Atindehou va petrece sărbătorile de iarnă doar alături de copilul său. Deși părea că relația ei cu Magaye Gueye funcționează perfect, cei doi s-au despărțit. Ea a fost cerută în căsătorie la finalul lunii mai, dar, spun sursele, se pare că sportivul se pare că i-ar fi pus coarne logodnicei.

Laurette a rupt pisica în două, dar asta nu înseamnă că nu suferă după despărțire. Așa cum se vede și din mesajul pe care l-a postat pe contul său de instagram. ”Haide să nu ne supărăm unul pe celălalt, timpul ne va vindeca rănile inimii! Singurătatea va fi dureroasă doar la început, dar ne descurcăm! Adio!”, a scris mulatra.

Laurette se mărită. Ce relație are cu viitorii socri
Sursa foto: Facebook

„Nu-mi place să fiu mințită”

Cu ceva timp în urmă Laurette a recunoscut că nu a avut noroc în iubire și a suferit enorm din cauza bărbaților. “Am suferit foarte mult în trecut, mi-am dorit mult ca Serena să trăiască într-o familie. Dar viața nu e roz, am oscilat mereu între căsătorii, relații și depresii. Eu nu prea am avut aventuri. Nu-mi place să fiu mințită, de înșelat toți bărbații înșeală, așa sunt ei vânători. Eu am trăit-o pe pielea mea”, a mai spus mulatra.

Ultimele noutăți în scandalul de agresiune Laurette – Tătic. Ce povestește bărbatul

Care au fost cei mai buni bărbați din viața ei

La un moment dat, Laurette a vorbit și despre cei mai buni și cei mai răi bărbați alături de care a trăit. ”Am avut o relație când eram mai mică cu Alessandro, am rămas prietenă cu el. Mâine dacă aș avea o problemă, el ar fi primul om care m-ar ajuta. E singur acum, am fost împreună acum 12 ani. Alt barbat bun este și fostul meu soț, Ciprian.

E un bărbat foarte inteligent, m-a învățat să fac bani, să pornesc o afacere de la zero. Pe mine m-a ajutat mult”, a declarat mulatra la Showbizz Report, de la Antena Stars. La polul opus se află Mihai, tatăl fetiței sale, Mihai: “A fost unul dintre barbații care m-au rănit. În primii 3-4 ani cu el au fost momente frumoase, am făcut un copil din dragoste. Mie îmi plac și bărbații răi, îmi place adrenalina”, a spus mulatra.

Recomandarile noastre