Saveta Bogdan, la 76 de ani, se iubește cu avocatul care a divorțat-o de fostul soț. Bărbatul e cu 26 de ani mai tânăr ca ea

Saveta Bogdan, la 76 de ani, se iubește cu avocatul care a divorțat-o de fostul soț. Bărbatul e cu 26 de ani mai tânăr ca ea
Îndrăgita interpretă de muzică populară, Saveta Bogdan, nu-și ascunde vârsta și recunoaște că iubește și la 76 de ani. Aceasta a mărturisit că are o relație de mai mulți ani cu avocatul care a ajutat-o cu divorțul de fostul soț.

Invitată în platoul emisiunii La Măruță, artista a dezmințit zvonurile apărute în presă cum că s-ar iubi cu un ambasador. Saveta Bogdan a precizat că este doar prietenă cu bărbatul cu care presa ar fi cuplat-o. Mai mult decât atât, aceasta a mărturisit că se află într-o relație de mai mulți ani cu avocatul care a ajutat-o să divorțeze.

Chiar dacă are 76 de ani, artista nu se dă bătută. Este veselă, plină de optimism și în formă de zile mari. Cu umoru-i caracteristic a spus: “Am avocatul meu de mulți ani. Ăla care m-a divorțat”.

Interpreta a continuat să spună că diferența de vârstă dintre ei nu este un impediment. Avocatul, chiar dacă este mult mai tânăr, o place și la 76 de ani.

“Eu am 76 de ani! Și ce dacă îi am? Femeia iubește cât trăiește. Și bărbatul la fel. El e tânăr, la vreo 50 de ani”, a adăugat artista.

Petrec sărbătorile împreună și merge cu ea la cântări

Deși a dat detalii despre cel care îi este alături, Saveta Bogdan a evitat să-și expună relația în public. Cântăreața a mai spus că cei doi fac sărbătorile împreună, iar uneori bărbatul o însoțește la cântări.
Saveta a mai povestit că are agenda încărcată și merge mereu la concerte.

„Cânt de toate. Tot ce îmi cere lumea, eu cânt. Și mai cânt și manele când îmi cere cineva. Eu știu că acum colegii mei zic: ia uite ce vorbește.. dar ăsta e adevărul. Dacă un om îmi cere și îmi dă banul, de ce să nu cânt?”, a spus râzând artista, după care a început să fredoneze piesa „Toate diamantele” a lui Luis Gabriel.