Scandal fără precedent în familia lui Prigoană, cu bani și amantlâc. În prag de sărbătoare, afaceristul pune piciorul în prag

Scandal fără precedent în familia lui Prigoană, cu bani și amantlâc. În prag de sărbătoare, afaceristul pune piciorul în prag
Viața lui Silviu Prigoană și a familiei sale a fost dată peste cap de una dintre fostele iubite ale lui Silvius, fiul afaceristului.

Când toată lumea îl invidia pentru viața minunată pe care o are, Silviu Prigoană are probleme. Tina își vrea drepturile, iar el trebuie să rezolve problema.

Silvius Prigoană și aleasa inimii sale și-au unit destinele în vara anului trecut și trăiesc o viață de vis. Numai că liniștea le-a fost acum spulberată de o fostă iubire a tânărului, care i-a dat viața peste cap.

Mai mult, soția lui Silvius e acum pusă într-o situație delicată, pentru că nu știe ce să mai creadă, după ce a ajuns la urechile că soțul i-ar fi pus coarne cu o domniță pe nume Tina. Mai mult, aceasta spune că Silvius nu i-ar fi dat datoria pe care o are la ea. Dar de ce să fi vorbit cu soția Georgiana și nu cu Silvius sau Prigoană Senior?

„Fătuci din astea…”

Contactat de reporteri, fiul lui Prigoană a mărturisit că e o situație veche, care a fost rezolvată. “Fătuci din astea… E o chestie de cinci, șase ani! Am de spus doar atât: i-am dat banii lui tata și mai departe a zis că se descurcă el. În rest nu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Silvius pentru Cancan.ro. La rândul său, Silviu Prigoană spune că a făcut ceea ce a trebuit la momentul potrivit.

Silviu Prigoană și soția, Georgiana

„Nu mai știu cât era, o mie de euro, ceva de genul…”

“Mi-a dat mie banii, el a plecat din țară, avea o delegație prin Germania sau Austria. Am sunat-o pe fată, după care nu mi-a mai răspuns la telefon. Am dat contactul ei unui asociat, a sunat și el să-i dea banii fetei, era vorba de ea, nu de tatăl ei, nu aveam noi treabă cu el.

După care nu i-a mai răspuns nici lui. El a plecat, și-a văzut de treabă, mi-a zis că are o datorie la cineva, uite aici numărul de telefon, dă-i banii. Nu mai știu cât era, o mie de euro, ceva de genul. Nici nu contează suma. Am sunat-o pe fată, m-am înțeles cu ea, să ne vedem să rezolvăm treaba, că mi-a lăsat Silvius niște bani”, a spus și afaceristul.

„M-am prins că este în neregulă ceva și l-am mandatat pe Alex, un asociat, să se ocupe”

Pe de altă parte, omul de afaceri nu pricepe nici în ruptul capului de ce Tina, fosta iubită a fiului său nu l-a sunat pe Silvius sau chiar pe el ca să lămurească odată situația.

„Asta este poveste veche, nu știu ce a apucat-o pe fătucă. După care cred că m-a băgat pe black-list, cum sunam era ocupat.

M-am prins că este în neregulă ceva și l-am mandatat pe Alex, un asociat, să se ocupe. A sunat-o, i-a răspuns, s-au înțeles, după care îmi spune că nu-i mai răspunde fata la telefon, l-a băgat în black-list. Și s-a încheiat povestea. Și-a adus aminte după atâția ani… De ce nu m-a sunat pe mine sau pe Alex, că are numerele noastre, să-și ia banii? Nu înțeleg nimic din povestea asta. Eu am altă treabă acum, să belesc mielul și să vopsesc ouăle”, a mai spus Prigoană pentru cancan.ro.

Recomandarile noastre