Scandal în familia Zmărăndescu. Fiul cel mare a ieșit la atac și face mișto de tatăl său, concurent la Survivor România

Scandal în familia Zmărăndescu. Fiul cel mare a ieșit la atac și face mișto de tatăl său, concurent la Survivor România
A intrat dihonia în membrii familiei lui Cătălin Zmărăndescu. Fiul său din prima căsătorie, Mihai, nu mai vrea să audă de propriul părinte. În plus, îi critică dur prestația de la Survivor.

Mihai Zmărăndescu, fiului cunoscutului sportiv Cătălin Zmărăndescu, plecat acum la Survivor România, face acuzații grave. „O să vadă toată țara cine ești tu cu adevărat! L-ai înjurat pe TJ Miles apoi nu ai recunoscut, deși toată echipa te-a auzit.”, l-a criticat tânărul pe propiul tată.

Cătălin Zmărăndescu e propus acum pentru eliminare și așteaptă votul publicului. Așa că ieșirea fiului lui cel mare nu o să pice prea bine.

Scandal în familia Zmărăndescu. Fiul cel mare a ieșit la atac și face mișto de tatăl său, concurent la Survivor România

Mihai Zmărăndescu a dat cărțile pe față. Acesta l-a acuzat pe tatăl său, Cătălin Zmărăndescu că nu îi pasă nici de el și nici de sora sa, copii pe care luptătorul îi are din prima căsătorie. Și acest lucru, spune tânărul, se întâmplă de când luptătorul s-a căsătorit cu Luiza, căreia i-a dăruit alți doi copii. Chiar să fi uitat acesta de tot ce are un om mai frumos pe lume?

Fiul a izbucnit de-a dreptul pe TikTok:

„Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii Survivor România, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om de acolo, și-a dat cu tesla în cap.

Acum nu mai îi știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat, acum îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles. Cum să îl înjuri și să nu recunoști că ai făcut-o, când toată echipa susține că l-ai înjurat? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci și răspunzi cu brutalitate. Sunt niște chestii pe care lumea nu avea cum să le vadă în familie și acum le vede prin intermediul acestei emisiuni”.

Discursul băiatului este unul uluitor și îl puteți urmări aici:

“Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el! Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! “, a  povestit băiatul în emisiunea lui Cristi Brancu.

Mihai îi calcă pe urme tatălui

Chiar dacă în familia lui Cătălin Zmărăndescu este acum o situație tensionată, fiul său îi calcă pe urme și este campion MMA, deși are doar 20 de ani, având în palmares multe trofee. Prima lui centură a câștigat-o în 2017, și tot în acel an bătut pe un renumit sportiv, John „Blackbeard” Oliver, un sportiv de vârsta tatălui lui.

Mihai este îndrăgostit lulea și își dorește din suflet să aibă o relație frumoasă și să facă și următorul pas. “Am o iubită, suntem de opt luni împreună. Prefer să am liniște și să construiesc o relație. Alții la vârsta mea caută doar să se distreze”, a mai spus tânărul.

În ceea ce o privește pe Alexandra, fiica lui Zmărăndescu din prima căsătorie, aceasta este învățată să se apere de la cel mai bun antrenor, fratele său, Mihai. După cinci ani de tenis, Alexandra a ales însă street-dance-ul și se descurcă extraordinar.

Sursă foto: click