Scandal uriaș la PRO TV înainte de difuzarea emisiunii Survivor din această seară! Decalajul ridică suspiciuni

Scandal uriaș la PRO TV înainte de difuzarea emisiunii Survivor din această seară! Decalajul ridică suspiciuni
E iureș în PRO TV după ce fanii Survivor au scris mii de mesaje în mediul online, criticând producătorii și managementul reality-showului. Probleme ridicate de aceștia sunt legate de faptul că se află cu mult timp înainte cine e propus spre eliminare, iar asta ridică semne de întrebare asupra voturilor din partea publicului, dar și probleme legate de cine câștigă în fiecare ediție.

Trustul televiziunii PRO TV a decis să difuzeze emisiunea Survivor cu o zi înainte pe platforma cu plată Voyo. Astfel, cei care își fac abonament în mediul online pot vedea ce se întâmplă cu 24 de ore înainte de restul lumii (cei care urmăresc emisiunea pe postul tv).

Fanii Survivor sunt revoltați

Pe grupurile de fani ale emisiunii și cele de sprijin ale concurenților apar „spoilere”, adică apar în avans rezultatele obținute de concurenți, dar și clipuri cu momentele cheie din cadrul competiției. Fanii sunt tot mai revoltați de aceste scăpări și nu înțeleg cum producția Survivor nu a luat în calcul apariția acestor probleme.

De asemenea, urmăritorii înfocați pun sub semnul întrebării și corectitudinea cu care se iau în considerare voturile publicului. „Decalajul acesta de informație, unii află rezultate azi, alții mâine, se simt la înregistrarea voturilor. Nu corect nici față de noi, că nu știm de când până când ne putem lansa în procesul de votare, nici față de concurenți”, a transmis un fan.

„Ce haz mai are să aștept seara de duminică, de luni și de marți, dacă aflu rezultatele înainte, de pe net? Sunt clipuri peste tot cu noii veniți în echipe pe Tik Tok, cu scorul final, cu certurile lor…”, a transmis un alt fan. Mesajele în asentiment sunt extrem de multe.

În aceste postări de pe rețelele sociale apar și dataliile care vor fi prezentate în cadrul ediției difuzate în această seară de duminică, începând cu ora 20.00, însă noi nu le vom reproduce.

Internauții sunt revoltați din cauza faptului că Survivor se difuzează cu o zi înainte pe platforma Voyo.

Dacă doriți să aflați mai repede rezultatele, puteți accesa platforma cu abonament lunar Voyo sau să intrați pe orice grup „Survivior Fan Group” din mediul online.

Săptămâna Survivor România începe cu o mare surpriză: noi concurenți se alătură competiției în cele două echipe!

 A trecut o lună de la momentul în care Faimoșii și Războinicii au acceptat cea mai puternică provocare: participarea la Survivor România! Pe parcursul săptămânilor care au trecut au descoperit ce înseamnă depășirea limitelor în probe, adaptarea la condițiile grele de trai, dar și înțelegerea faptului că fiecare înfrângere înseamnă lipsa hranei sau pierderea unui coleg de echipă.

După ce la ultimul Consiliu de Eliminare, Războinicii s-au văzut nevoiți să accepte eliminarea colegei lor, Ana Dobrovie, în această seară, cei de acasă vor putea vedea primele reacții ale acestora odată cu revenirea în tabăra lor. De cealaltă parte, Faimoșii vor continua starea de bine și se vor gândi deja la ceea ce urmează pentru ei.

Ce a fost mai greu pare că abia începe, după ce în Republica Dominicană au venit ploile! Diseară, de la ora 20:00, concurenții ambelor triburi se vor confrunta cu lipsa somnului și cu faptul că au mereu hainele ude. Cine va spune din echipa Faimoșilor că ”e cumva o teroare”, dar și ce alte reacții vor stârni schimbările climatice, vedem curând.

Tot în această seară, toți cei rămași în joc vor avea parte de o mare surpriză. ”Este șansă pentru oricine se califică să facă parte din triburile voastre. Această șansă se traduce prin venirea de noi concurenți”, va spune Daniel Pavel înainte de a îi prezenta pe noii curajoși. Cum se vor descurca aceștia și cine va obține victoria, rămâne de aflat în jocul de recompensă al zilei.

Seara se va încheia cu un nou joc amuzant! La noul quiz, cele două triburi vor lupta pentru o recompensă dulce, mult dorită.

Recomandarile noastre