Scandalurile se țin lanț la TVR. Dan Turturică e acuzat că se crede stăpân pe tarla

Scandalurile se țin lanț la TVR. Dan Turturică e acuzat că se crede stăpân pe tarla
Seara de 1 decembrie n-a fost deloc pe placul microbiștilor. Aceștia au aflat că TVR a mutat meciurile de la Campionatul mondial de fotbal pe TVR 2 și TVR Info.

Situație delicată la TVR, după ce au fost mutate meciurile de pe un post pe altul. Dorin Chioțea a luat foc.

Scandalurile se țin lanț la TVR. Dan Turturică e acuzat că se crede stăpân pe tarla

După mutarea meciurilor de la Campionatul mondial de fotbal de pe un post pe altul, Dorin Chioțea, unul dintre moderatorii studioului Mondial s-a înfuriat îngrozitor. Jurnalistul este totodată și cel care a promovat turneul din din Qatar pe sport.tvr.ro și pe pagina de facebook TVR Sport. Acesta a făcut acuzații grave la adresa lui Dan Turturică, pe care-l acuză că se crede stăpân și nu dă socoteală nimănui pentru deciziile pe care le ia.

„Țara nu se respectă punând-o pe dra Nadine Vlădescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, să debuteze fulminant la TVR Cultural din primul minut de emisie”

„În cea mai emotionantă seară de la CM, când Japonia conduce Spania si Costa Rica pe Germania, sefii TVR isi bat joc de banul public. Și transmit pe TVR1 o emisiune cu iz patriotard, trasă de păr, cu dialoguri răsuflate ținute pe podele zgâriate. Nu așa se respectă România de ziua Țării, doamnelor și domnilor.

Țara nu se respectă punând-o pe dra Nadine Vlădescu, clienta tuturor ziarelor de la o vreme, să debuteze fulminant la TVR Cultural. Din primul minut de emisie. Nu așa avem grija de munca oamenilor care țin institutia asta în viață. Iar dl PDG care se crede patron. Și ăia din juru-i vor ca noi să tăcem și să înghițim.

Dl Dan Turturică și yesmenii care decid asemenea aberații au impresia că au luat instituția pe persoana fizică. Că sunt stăpâni. Fără să dea socoteala pt o investiție strategică, aducătoare de audiență. Să vă fie rușine!”, a scris Dorin Chioțea pe contul său de facebook.

Recomandarile noastre