Scăpați de aceste lucruri pentru totdeauna. Aduc doar ghinion în casa

Scăpați de aceste lucruri pentru totdeauna. Aduc doar ghinion în casa
Când vine vorba de a arunca lucrurile din casă, întotdeauna ne gândim de două ori. Și, totuși, acest lucru trebuie să se întâmple.

Din cele mai veci timpuri se știe că unele obiecte aduc noroc, iar altele ghinion. Iată de ce trebuie să scăpăm cât mai repede cu putință.

Scăpați de aceste lucruri pentru totdeauna. Aduc doar ghinion în casa

Poate vreun lucru din casa noastră să ne schimbe viața? Răspunsul este da, pentru că altfel veți avea parte de probleme și ghinionul se va ține lanț. Printre obiectele care se pare că invită spiritele rele să intre în casă se numără balansoarul.

Cactusul este o floare căutată de mulți români, dar specialiștii în feng shui susțin că acesta nu are ce căuta în locuința dumneavoastră, pentru că aduce ceartă în familie. O problemă se iscă și cu oglinzile care, spun vechile superstiții, pot fura sufletul. În plus, sub nici o formă nu orientați o oglindă spre pat.

Aruncați ceasurile vechi și stricate

Nu e de joacă nici cu ceasurile vechi și stricate. În plus, bătrânii susțin că dacă vreunul dintre acestea pornește brusc, e semn de moarte. Nu păstrați în casă nici florile ofilite și nici capete de animale vânate și împăiate, nici măcar scoici vechi, pentru că vă schimbă viața în rău. Pereții vopsiți în verde nu trebuie să existe în casă și nici toporul, pentru că prevestește decesul cuiva. Nu înseamnă că trebuie să aruncați definitiv acest obiect, ci să-l țineți în afara locuinței.

Nu luați în casă nouă o mătură veche

Dacă vă mutați în casă nouă, sub nici o formă nu luați mătura veche, pentru că vă veți mătura norocul. Ghinion poate să aducă în casă și sapa de grădină, dar și combinația dintre florile roșii și cele roșii. Așa că atunci când vreți un buchet de flori care să vă facă viața frumoasă, combinați-le pe cele mai colorate.

Nu va face bine energiei pozitive din casă nici sticla spartă sau ramele sparte, chiar și fisurate. Indiferent cât de greu v-ar fi să aruncați lucrurile unei persoane dragi care a trecut la cele veșnice, trebuie să o faceți, altfel norocul va pleca de lângă voi.

Sursă foto: landianews