Scene șocante la mormântul Iulianei, cea care s-a sinucis împreună cu cei doi copii, luna trecută

Scene șocante la mormântul Iulianei, cea care s-a sinucis împreună cu cei doi copii, luna trecută
Luna mai a fost zguduită de o tragedie cumplită. O tânără mamă din Timișoara, de o frumusețe rară, s-a aruncat de pe terasa unui bloc cu 10 etaje, cu copiii în brațe.

Drama nu s-a încheiat, însă. Îngrijitorii cimitirului unde au fost înmormântați cei trei povestesc lucruri cutremurătoare. Iuliana Billi, tânăra de 32 de ani, s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu cei doi copii ai săi în brațe, la începutul lunii mai. Aceasta urma să se căsătorească cu fostul ei soț, în săptămânile ce urmau, după ce reluaseră legătura.

Nici până azi nu se știe ce a declanșat decizia în urma căreia femeia a făcut un asemenea gest. Rudele ei au povestit anchetatorilor că Iuliana avusese o relație cu un alt bărbat, încheiată, și că acesta ar fi hărțuit-o. La înmormântare bărbatul a participat alături de celelalte rude ale femeii, dar și alături de fostul soț al ei, cu care Iuliana urma să se recăsătorească.

Scene dramatice la mormântul mamei sinucigașe din Timișoara

Iuliana Billi a fost înmormântată în același sicriu cu cei doi micuți ai ei, o fetiță și un băiețel, preșcolari ambii. La o lună de când a avut loc înmormântarea tinerei care și-a luat viața împreună cu copiii ei, groparii însă își amintesc prin ce momente cumplite au trecut. „A fost groaznic. Rar am văzut atâta durere. Îi văd și acum, aproape în fiecare zi, cum vin la mormânt. Rude și familia vin! E o femeie care vine aproape în fiecare zi și aprinde candele acolo”, spune unul dintre aceștia, pentru Gândul.ro.

Tatăl celor doi copii dorește să facă o nouă criptă pentru aceștia, Iuliana Billi și micuții fiind înmormântați într-o criptă donată. Zilnic însă, mormântul este vizitat.

„Străbunica copiilor, din partea tatălui, vine zilnic la mormânt. Bunica vine, tatăl copiilor vine și el. Chiar am vorbit astăzi cu el, că vrea să refacă mormântul, să facă o criptă nouă. Acolo a fost o familie de nemți, care sunt plecați și au donat cripta bisericii, iar biserica a avut bunăvoința să le-o dea lor, având în vedere cazul care a fost și cu copii. Dar tatăl vrea să o refacă și să facă o criptă nouă acolo”, a mai administratorul cimitirului, arată sursa citată.