Schimbare radicală în viața Claudiei Radu. Ce a pățit concurenta de la Chefi la cuțite

Schimbare radicală în viața Claudiei Radu. Ce a pățit concurenta de la Chefi la cuțite
Claudia Radu, concurenta de la Chefi la cuțite, e în culmea fericirii, dar și fanii ei sunt în extaz. Fosta concurentă nu își mai încape în piele de bucurie, a ținut să împărtășească totul cu fanii ei.

Toți admiratorii ei sunt extrem, de încântați de această schimbare radicală ce intervine în viața Claudiei Radu. Fosta concurentă de la Chefi la cuțite tocmai a anunțat, miercuri dimineață, că în viața ei a avut loc o schimbare majoră. Practic, din acest punct, întreaga viață i se va schimba.

Deși sezonul 8 Chefi la cuțite s-a încheiat deja de câteva luni, Claudia Radu a rămas printre preocupările publicului. Nici nu se putea altfel, ea regăsindu-se printre favorite. Asta chiar dacă nu a câștigat premiul cel mare. Claudia Radu i-a cucerit pe telespectatorii show-ului culinar atât prin abilitățile sale uimitoare în bucătărie, cât și prin firea ei sensibilă și altruistă. A fost genul de persoană care s-a bucurat sincer de reușitele celorlalți concurenți.

Deși nu a încasat cecul de 30.000 de euro, Claudia Radu are parte de mari bucurii după încheierea emisiunii. Faptul că a apărut la televizor a motivat-o să înceapă să ia decizii sănătoase în viața ei. S-a apucat de sală, ține dietă. Și, cum se spune, „bine faci, bine primești”, lucrurile bune  vin spre ea spontan.

Ce a pățit Claudia Radu

Pe lângă faptul că a slăbit spectaculos, tânăra a avut parte de cea mai mare surpriză din viața ei. Ea a primit o bursă de studii specială, pentru a-și urma pasiunea de a găti. Învață secretele gastronomiei la Paris. Și Cristi Boca este beneficiarul unei burse similare.

Fosta concurentă de la Chefi la cuțite a postat azi  o fotografie cu ea, îmbrăcată în haine albe de bucătar, în care se putea vedea că este la Paris.

„Cin’ să fie, cin’ să fie? Nu prea mă omor eu cu albul, dar îmi place echipamentul la nebunie. Să învățăm gastronomie, zic!”, a scris Claudia Radu pe Instagram. Imediat după postare felicitările au început să curgă – valuri. Fanii fostei concurente abia așteaptă să afle ce minuni în bucătărie va învăța preferata lor.

Sursa foto: Instagram

Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă