Schimbare radicală în viața unei vedete, crunt lovită de destin. A întâlnit „un prinț pe cal alb”

Schimbare radicală în viața unei vedete, crunt lovită de destin. A întâlnit „un prinț pe cal alb”
Multă vreme a suferit enorm, încercând să-și găsească dragostea adevărată. Situația pare că s-a schimbat și norocul i-a surâs unei cunoscute vedete.

A avut tot ce și-a dorit, apoi a pierdut totul și problemele păreau că n-o mai slăbesc. Dar iată că totul e bine când se termină cu bine. Ce i s-a întâmplat unei vedete foarte cunoscute de la noi.

Schimbare radicală în viața unei vedete, crunt lovită de destin

Viața Cristinei Spătar nu a fost lipsită de probleme și greutăți. A trecut de la extaz la agonie, atunci când s-a despărțit de un bărbat bogat, tatăl copiilor săi, care o bună perioadă i-a pus lumea la picioare. Nu i-a fost deloc ușor, mai ales că acesta a gonit-o din casă, cu doi copii și a trebuit să țină loc și de mamă și de tată. Și n-a fost fericită nici când a aflat că acesta a fost arestat. S-a iubit apoi cu un bărbat care-i putea fi copil și a fost criticată de mulți, dar acum norii negri s-au răspândit.

„În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul”

Cristina Spătar și-a găsit fericirea și alinarea în brațele omului de afaceri Vicențiu Mocanu. Cei doi au realizat că sunt unul pentru celălalt, iar afaceristul a cerut-o de soție într-o călătorie frumoasă în Dubai. Cântăreața, îndrăgostită lumea a spus da, iar pe 9 decembrie un da hotărât în fața ofițerului Stării Civile.

Și speră că va fi bărbatul alături de care va îmbătrâni. Urmează și nunta care, spune Cristina, va avea loc în 2023. „Nu vreau deocamdată să vorbesc despre asta. E o treabă, consider eu, privată. În 2023, în vară o să am nunta, atunci va fi evenimentul”, a declarat cântăreața pentru Playtech Știri.

Soțul vedetei e milionar

Potrivit informațiilor oferite de tribunavalceana.ro, Vicențiu Mocanu este un milionar, așa cum îi place Cristinei. El are două companii, una producătoare de polistiren și cealaltă de mobilă, cu afaceri în toată țara. Curios sau nu, actualul soț seamănă destul de bine cu fostul partener de viață, Alin Ionescu.

Recomandarile noastre